Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 72 of 100 Previous  1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 86 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 72 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sat Aug 19, 2017 2:09 pm

Păi aşa voia şi ea. Îi salvează numărul în telefonul ei şi apoi i-l dă înapoi pe al lui. Mersi. Ţi-am zis, eu sunt în clasă cu Bella,
dacă vrei să mă găseşti repede la şcoală.
şi scoate limba prietenos.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Aug 19, 2017 2:18 pm

Stai pe aproape? Poate te conduc eu.. și ia telefonul înapoi și salvează numărul ei, spunând propoziția asta mai mult din politețe.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Aug 19, 2017 4:33 pm

Ah, nu e nevoie. Stau aproape şi sigur mă aşteaptă părinţii mei. Dacă mă conduci tu, o să te ia tata la întrebări. E cam devreme pentru asta. apoi chicoteşte. Mersi de antrenament. Ne auzim! apoi face cu mâna şi pleacă repede. După ce dă colţul şcolii, dispare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Aug 19, 2017 7:39 pm

Ne mai auzim. și pleacă și el în oraș. Ei bine, ar putea fi momentul să trecem și la tabăra cealaltă. Că de eroi nu mai am inspirație.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Aug 19, 2017 8:56 pm

La tabăra neutră! Christina ajunge acasă doar că acolo nu o aşteptau părinţii ei, ci Hayley. Terminase o treabă şi acum se pregătea de culcare. Oh, uite cine a venit acasă. Te-ai văzut cu brunetul ăla? întreabă Christina în timp ce se descalţă şi intră în casă normal.
Ar fi vrut el. I-am zis că ajung peste câteva zile însă cred că mâine îi dau mesaj să ne vedem. Sunt curioasă de tot ce deţine. îi răspunde movalia în timp ce îşi învârtea pe degete o şuviţă de păr şi mergea către camera lor.
Bine atunci. Eu mă ocup de extrema cealaltă.
Eu deja le-am văzut puterile tuturor când se antrenau. Ştii-Tu-Cine a spart camerele de filmat de la şcoală. Ştiai că mai e cineva care se uită pe ele? Au lăsat protecţia jos pentru ei, de aia ne-a fost şi nouă aşa uşor să le accesăm. apoi râde şi se aruncă în pat. Christina se dezbracă şi o urmează.
Mai vedem. Hai, noapte bună.
Aşa cele două prietene se culcă împreună (nu, nu sunt lesbie) şi trece seara. Dimineaţa următoare Hayley îi dă mesaj lui Eden cu Hei, am sosit mai devreme. Bănuiesc că ai şcoală azi? Nu vrei să chiuleşti pentru mine?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Aug 19, 2017 9:29 pm

Să zicem dacă nu stăm mult. Cât vrei să stăm? îi răspunde normal. Eden era singur la el acasă cât Akame era plecată în misiuni și tatăl lui cu munca. Era deja învățat să stea singur acasă. Deci n-ar fi bai dacă chiulește că nu află nimeni.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Aug 19, 2017 9:36 pm

Ei, nu ştiu. O zi nu poţi lipsi de la şcoală? îi răspunde iar şi lasă telefonul ca să se pregătească. Şi de o refuza, ea tot avea de gând să meargă după el. Christina pleacă la şcoală mai dinainte, că plănuise cu Bella să se întâlnească. Se apropiase mult de ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Aug 19, 2017 9:49 pm

Meh. Bine, să zicem dacă chiar stai doar azi...Ce vrei să facem? că deh, dacă tot își ia o zi liberă de la chestile astea, măcar să afle și de ce nu?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Aug 19, 2017 10:12 pm

Păi, cum mi s-a făcut deja dor de tine, scopul e să stăm împreună. Însă mă gândeam să-mi şi arăţi cum te baţi.. Sunt curioasă de cum aş fi putut fi şi eu. Ce zici? Când e gata, pleacă şi ea de acasă şi merge încet, că nu voia să piardă timp.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Aug 19, 2017 10:17 pm

De ce să-ți arăt așa ceva? Mă bat ca orice persoană cu puteri. spune urâcios. Cu ea iese fix ca să mai scape de puteri și să fie normal. Este îmbrăcat și toate cele. Doar așteaptă și el locația unde să meargă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 72 of 100 Previous  1 ... 37 ... 71, 72, 73 ... 86 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics