Kanie Mansion
2 posters
Page 61 of 100 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
Noroc cu Christina că îl vede pe Eden. Hei, nu e tipul pe care l-ai adus la noi ultima oară? apoi arată spre direcţia în care e. Hayley se ridică repede şi zâmbeşte când vede că e singur. Oh, da. Mersi mult. Îi face cu mâna prietenei sale şi merge la el. Îi pune mâinile la ochi, apoi se apleacă spre urechea lui Ghici cine e.
Dede- Admin
Hayley? îi recunoaște vocea imediat. Acuma se simte ceva mai bine că fata s-a băgat în seamă, mai ales după modul în care s-a comportat. Se gândea că poate movalia merită și ea o șansă dacă argintia aia e needucată.
Ei, needucată... Ta-da, meriţi un premiu. zice făcând pe drăguţa. Îşi ia mâinile de la ochii lui apoi se pune în faţă şi îl sărută. Trebuia să-mi dai un mesaj dacă tot erai singur.
Dede- Admin
Eu credeam că dormi la ora asta la ce oră ai ajuns ieri acasă... și se scuză el repede, dar în fond credea pe bune că doarme. Dar ce să-i faci. Tu ce faci?
Am venit la plajă cu Christina, însă nu mă supăr dacă plec cu tine. spune pe un ton mai senzual şi chicoteşte. Sau vrei să mergem în mare?
Dede- Admin
Hmmm. Vrei să facem o baie în mare? îi spune brunetul movaliei privind marea. Nu a apucat să se bălăcească prea mult și cum e certat cu argintia, poate se distrează cu movalia.
Ultimul care ajunge la geamandură face cinste cu băuturi. şi îl trage de braţ după ea, apoi sare singură în mare şi începe să înoate.
Dede- Admin
El își da jos tricoul de pe el cu ce avea in buzunare și înoată repede lângă ea. Lucrurile lui sunt luate de o clona și duse la el acasă cu excepția portofelului. Cum ea era deja in costum de baie și a început prima, normal ca a ajuns mai târziu. Eh.. O sa îți fac cinste după. Dar până atunci... se baga sub apa si o trage de picioare sa fie și ea acolo.
Fata îşi ţine respiraţia dar a luat-o cam repede şi ştie că nu poate sta aşa mult. Îşi pune mâinile pe umerii lui şi îl priveşte, neştiind ce vrea să facă.
Dede- Admin
Voia doar sa o tragă sub apa putin, doar atat. Iese la suprafață să respire. Apa era suficient de calda ca sa se joace. Acum o aștepta și pe ea.
Page 61 of 100 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100