Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 80 of 100 Previous  1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 80 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 3:46 pm

Mersi, Sensei. Mai vorbim! şi îi face cu mâna, plecând de acolo. Ştia că nu o să fie refuzată de Jimin (că avea să insiste până când o accepta ca învăţăcel), de aia plecase deja de la brunet. Sunasoo-ul o să-l mai antreneze, logic, cum face cu toate tehnicile ei mereu. Cine ştie, poate mai găseşte ceva interesant şi se întoarce la Izaya, dar deocamdată voia lucruri noi. Despre familia blonzilor nu prea ştia atâtea, adică nu ştia ce puteri au părinţii. Îl sună pe Jimin după ce se pune pe o bancă într-un loc liniştit.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 3:51 pm

Cine ești și ce vrei de la mine? spune blondul morocănos. Doar ce-a terminat sexul cu Serena și n-avea chef de vorbăraie în momentul ăsta. El e sunat doar când cineva are nevoie de ceva de la el, așa că știa ce să răspundă.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 3:56 pm

E naşpa dacă e morocănos după sex.. Um, Jimin-san? Numele meu este Julietta Kanie, nepoata lui Kazuya şi Jannette. se prezintă puţin şi face referire la bunicii ei că ştia că sunt mai uşor de recunoscut fiind din aceeaşi ''generaţie'' cu el. Serena e atent la Jimin când vorbeşte că aude vocea fetei. Se ridică în fund şi îşi aprinde o ţigare. Aş vrea să devin învăţăcelul tău şi să mă antrenezi să devin mai puternică! continuă după pe un ton hotărât.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 4:07 pm

De ce aș face așa ceva? Ar trebui să cunoști că eu și familia aia nu ne suportăm foarte bine.
zice continua el. După sex nu voia să fie deranjat de străini și de aia e așa.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 4:32 pm

Dar eu nu am tocmai o legătură directă cu familia lui Izaya şi Shirley.. Eu sunt ''din extremă'' cum s-ar zice. se scuză repede. L-am auzit pe Izaya vorbind cu cineva despre membrii familiei şi a zis de tine, Jimin-san, că eşti foarte puternic şi ai dobândit puterea singur, nu te-ai născut cu ea. Aşa vreau să fiu şi eu. Şi îl ia cu puţină linguşeală, că îi vorbea cu ''-san'' şi când zicea de Izaya nu.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 4:37 pm

E adevărat...Dar de ce nu poți să obții puterea pe care o vrei fără ajutor cum am făcut eu? continua de data asta pe un ton mai normal. Nu a mai avut învățăcei și de-aia o ia la întrebări.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 8:21 pm

Învăț mai repede de la alții, sa zic. Când eram mica, am fost antrenata de tatăl meu, acum nu mai am ce învață de la el. Toate tehnicile mele principale cu elementul sunt învățate. Acum vreau ceva nou, ceva puternic, cum ai tu, Jimin-San. îi răspunde fermă și serioasa. Era sigura de ce vrea sa facă și sa învețe. Totuși, a sărit peste detaliul cum ca a învățat și de la Izaya, logic.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 9:33 pm

Să zicem că ți-aș da ceva sfaturi....Dar care este motivul tău pentru care vrei putere? Cei răi sunt slabi și este pace. o întreba serios, că vrea să-i cunoască și puterile ei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Aug 24, 2017 9:59 pm

Este cineva care le-a moştenit şi mă enervează. Cum a venit la şcoală, cum m-a bătut.. pe mine, cea care s-a antrenat de mică din răsputeri şi era cea mai bună din şcoală. Vreau să fiu mai bună ca el! continuă pe acelaşi ton. Mai şi dramatiza puţin aşa, că doar e talentul familiei (în special al femeilor din familie). Serena termină ţigarea şi vrea runda a doua cu Jimin aşa că, fiind amândoi încă în pat, dezbrăcaţi, se apropie de el şi începe să-i maseze penisul.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Aug 24, 2017 10:20 pm

Jimin o simte așa că vrea să încheie conversația. Bine, o să vorbim mai mult asta face to face că am treabă acum. Ne vedem la parc dacă e. Vorbim mai târziu, see ya. și închide telefonul după care o lasă pe blondă să se joace acolo.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 80 of 100 Previous  1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics