Kanie Mansion
2 posters
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100
Re: Kanie Mansion
Julietta e puțin uimita când aude ca el are toate elementele și oficial își schimba țelul : sa aibă și ea toate elementele ! Da, te rog, Jimin-sensei! si face o plecăciune dîn respect. Probabil ca de Jimin o sa profite mai mult.
Dede- Admin
Fulgerul este un element de atac precum focul și gheața. Apa, pământul și vântul sunt elemente mai mult defensive. Iar de Yin și Yang încă ești prea copilă ca să le înveți. îi zice așa pe scurt o prezentare a lor. Din punctul ăsta de vedere va fi ușor să te obișnuiești cu fulgerul. Energia noastră are în compoziție fiecare element ca să zic așa. Doar ca să scoți la suprafață acel element din energia ta e un proces destul de greu. Necesită concentrare mare asupra corpului tău. Ai avea nevoie de ajutor aici....Va trebui să găsești și tu creaturi de un element și să le controlezi. Pentru un simplu om ca tine e foarte greu spre imposibil să stăpânească mai multe elemente în scurt timp, că probabil asta îți dorești. Dar te avertizez că și asta e o cale grea. Creaturile magice foarte puternice de fiecare element poți să le bați, dar sunt foarte greu de convins la început. și continuă să îi dea indicații.
Creaturi de un element? şi intră în gânduri. Chiar ar fi fost interesant. Deci mă poţi antrena, Jimin-Sensei? revine la principala întrebare. Creaturile ălea le va căuta singură, logic, dar înainte de asta are nevoie de el pentru a o face mai puternică.
Dede- Admin
Să zicem că da. Dar nu o să fiu disponibil mereu să știi. îi zice așa, de dinaninte. În plus eu am treaba mea. O să-ți dau sfaturi dacă e și când am timp o să fiu și cu tine. și ridică din umeri. Îi înțelege motivele și de-aia o ajută puțin.
Well, fata se mulţumea şi cu atât. Oricum avea să fie foarte ascultătoare şi atentă la el. Am înţeles, Sensei!
Dede- Admin
Și ca să nu o lase cu mâna goală, invocă o carte. Este una secretă și nu toți au acces la ea. Aici se află toate informațiile despre elemente și cum poți să le obții. Precum și creaturile cu putere magică din această lume. Dacă chiar vrei putere, te poți folosii de aceasta. și îi o dă ei. El preferă să învețe ea singură decât să stea pe capul ei.
Fata cască ochii la carte şi îi place foarte mult. O ia cu grijă şi se pune pe o bancă să o răsfoiască. O să o citesc pe toată, chiar dacă nu învăţ elementele acum. zice hotărâtă. Îi plăcea orice era despre tehnici şi puteri noi.
Dede- Admin
Ei bine, vorbim atunci. Te las în pace și mă chemi de ai nevoie de ceva, ai numărul meu. și se teleportează înapoi acasă. Ia dat fetei ce trebuie ca să fie sigur că nu o să-i fie o bătaie prea mare de cap. Dacă chiar e puternică și va vrea ce a spus lui, va învăța. Dacă e un simplu om va eșua indiferent de câte ori citește cartea. Că și înțelegerea ei reprezintă un efort. Iar creaturile alea de le va vrea va avea niște aventuri foarte complicate. Dar recompensa se merită.
Serena se bucură că soţiorul ei a venit acasă aşa repede în timp ce albăstruia decide să meargă acasă să citească cartea, că cine ştie peste cine dădea afară. Ca orice carte veche şi plină de secrete, logic că nu era în limba lor, ci într-una moartă şi anume Latina, aşa că fata se apucă pe tradus pe calculator şi căutat informaţii. În timpul ăsta termină şi Hayley cu Eden întâlnirea. Cred că e de ajuns pe ziua de azi. Am obosit.
Dede- Admin
Ok. Atunci mai vorbim. și o sărută pe buze scurt și o conduce spre taxi. A fost în regulă, o să mai ieșim nu? o întreba normal în timp ce se uită la ea.
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100