Kanie Mansion
2 posters
Page 83 of 100 • 1 ... 43 ... 82, 83, 84 ... 91 ... 100
Re: Kanie Mansion
Logic. Mai vorbim. Eu iau un taxi. şi îi face cu mâna apoi pleacă. Abia aştept s-o bat pe proasta aia de Julietta.. Cam aşa trec câteva luni de zile. Hayley se vedea cel puţin odată la două zile cu Eden, Julietta încă era geloasă dar nu voia să recunoască asta şi terminase de citit toată cartea (citea şi după şcoală şi seara, iar în weekend îl mai chema pe Jimin să se antreneze cu ea), învăţase câte ceva pentru electricitate/trăznete şi avea o tactică mai bună de bătaie. Christina s-a mai antrenat cu Yuuki şi începuse să-l placă, dar nu ştia dacă e bine să-i zică. Acum Julietta se pregătea pentru o misiune şi anume: obţinerea dragonului de gheaţă.
Dede- Admin
Eden nu știe despre ce face Julietta, dar o lasă în pace să nu se certe iar. Își vede de viață normal și se antrenează ca restul lumii. Nu bănuiește de ce vrea să facă Hayley sau Julietta și nici nu se implică așa de tare.
Julietta avea o harta cu drumul, un ghiozdan plin de provizii și haine groase pentru tărâmul pe care avea sa meargă. Trebuia sa se teleporteze în alta lume și sa ia un pui de dragon de gheata. Vorbise deja despre asta cu Jimin, Izaya și părinții ei. Deși probabil nu toți erau de acord cu ce face, pentru ca e periculos, ea se considera pregătită. Vineri nu merge la scoala pentru ca pregătește vraja de teleportare.
Dede- Admin
Eden nu știa și bănuiește de ceva că acuma Julietta chiulește. Acum ea e cea care chiulește...Și ea nu e genul care face asta pentru a ieșii în oraș...Dubios. și se gândește că poate face ceva periculos. Trebuie să aflu ce și cum e treaba. și brunetul profită de ocazia că Izaya e profesorul privat al argintiei și are treabă și la școală. Vede cu ochii lui amintirile lui Izaya cu Julietta și află de ce vrea să facă. Nebuna asta nu e sănătoasă...Măcar să vorbesc cu ea. și se teleportează repede de acolo la ea, că acuma știe unde se află. Ce dracu faci de pleci singură de nebună după dragoni? Dacă mori?
Albăstruia se sperie când îl aude şi închide repede cartea cu vrăji a lui Shirley. Ai să mori tu. De câteva luni te-a durut în fund de ce fac. Nu fă pe eroul fix acum! spune supărată după ce se întoarce la el. Se simţea cumva emoţionată că a venit şi că îi pasă.
Dede- Admin
Nu te înțeleg de ce pleci singură! Am înțeles că bunicul Izaya e senseiul tău... De ce nu mergi cu el? Ști că un dragon e uriaș? continua îngrijorat. Da, îi pasă ca ea să fie în continuare ok. Chiar dacă nu se mai implică ca înainte. A înțeles că ea vrea putere neapărat, nu o va întreba de ce.
Ea se îmbufnează şi se pune în faţa lui. Se vede că ai primit totul pe tavă. Spre deosebire de tine, noi, eroii mai de rând, trebuie să muncim pentru puteri şi trebuie să muncim SINGURI. Nu vreau să mă ajute nimeni. Ori sunt puternică şi reuşesc, ori mor. Iar dacă sunt atât de slabă încât să mor înseamnă că nu meritam de la bun început. Aici e o dramatizare mică, dar voia să afle indirect de ce a venit la ea cu adevărat.
Dede- Admin
Eu nici n-am vrut puterile astea. Mă mulțumeam și cu o viață de rând. comentează și el. Dar nu e vorba despre mine aici. E vorba că deși n-am mai fost noi cele mai vorbărețe persoane nu te pot lăsa să mori așa anonimă! Nu înțeleg de ce insiști să crești în putere așa de mult. Nu e nici un război și răfucătorii de acum sunt jalnici. comenta Eden.
Deja se plictisea şi îşi dă ochii peste cap. Toţi ziceţi aşa, dar eu nu mă antrenez pentru răufăcători. Şi nu o să mor anonimă pentru că nu o să mor. Acum şterge-o de aici; trebuie să fac vraja asta bine. şi îi face semn cu mâna să iasă.
Dede- Admin
Treaba ta. îi zice foarte scurt și pleacă. Dacă chiar vrea să moară e alegerea ei. Nu o poate schimba și nici n-are de gând. Se teleportează înapoi la școală și se comportă normal.
Page 83 of 100 • 1 ... 43 ... 82, 83, 84 ... 91 ... 100