Kanie Mansion
2 posters
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
Să bem ceva, să ne odihnim. răspunde şi ridică din umeri. Îşi desfăcuse părul din coadă şi se mai relaxase puţin, dar tot obosită era.
Dede- Admin
Bine. Atunci să mergem la o cafenea. și merg ei așa frumos la cafeneaua din Mall. Se așează pe o bancă. Simt că ne antrenăm cam degeaba. Că nu prea sunt răufăcători la noi...
Da.. Poate dacă am pleca într-un alt loc, la o bază a eroilor, lucrurile ar fi altfel. Eu vreau să ajung la cea din Emirate. Recrutează anual,
însă au o limită de vârstă şi experienţă anterioară, plus că dai şi un test la început. îi povesteşte normal. Îşi comandă o fanta de struguri şi o apă pentru drumul spre casă.
însă au o limită de vârstă şi experienţă anterioară, plus că dai şi un test la început. îi povesteşte normal. Îşi comandă o fanta de struguri şi o apă pentru drumul spre casă.
Dede- Admin
Prea cald...Eu nu cred că aș putea să trăiesc acolo. Plus că nu-mi place acolo că femeile port haina aia neagră peste tot. Da,
știu că e că e de la religie și de protecție a pielii de razele soarelui. Dar totuuuși. comenta roșcatul repede și după bea niște suc. Pe mine m-ar tenta să merg în Australia sau Noua Zeelandă.
știu că e că e de la religie și de protecție a pielii de razele soarelui. Dar totuuuși. comenta roșcatul repede și după bea niște suc. Pe mine m-ar tenta să merg în Australia sau Noua Zeelandă.
Prea multe gângănii. şi chicoteşte. Îşi bea sucul liniştită şi îşi mai revine în formă.
Dede- Admin
Atunci mergem în spațiu. Că-i bază și acolo te bați cu extratereștii în planete diferite. și râde și el puțin.
''Mergem''? întreabă cu un zâmbet mai viclean. Acuma voia să fie cu ea, sau poate a zis-o din greşeală. Oricum, Julietta avea de gând să îl cicălească pe tema asta.
Dede- Admin
Păi nu suntem colegi? o întreba normal. Da, a băgat-o pe argintie în friendzone. Că pe ea o cunoaște mai bine și a apucat să se cunoască nițel. Yuuki nu se gândește la chestile malefice și perverse ca argintia.
Păcat. Ăsta e vreun fiu de preot sau a crescut cu călugări... Nu îmi pot explica cum nu se prinde de apropourile mele... Se gândește Julietta deja confuza. Ei, fiecare unde poate. Mai avem timp sa ne decidem oricum. si vrea sa încheie subiectul. Termina sucul și îl plătește.
Dede- Admin
El s-a prins, doar că nu o vrea prea aproape de el așa că îi taie cheful imediat. Că nu trebuie orice băiat să se lase vrăjit sau interesat. Poate nu e genul lui. Dar revenind. Mi-a făcut bine. Dar am niște treabă. Ne vedem la liceu. și își lasă banii de consumație și pleacă.
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100