Kanie Mansion
2 posters
Page 9 of 100 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 54 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata încearcă sa se întoarcă la timp și barează atacul cu mâinile, apoi îi întoarce lovitura. Îl lovește în burta și îl împinge înspre perete.
Dede- Admin
De data asta nu se mai poate ferii și este lovit și împins direct. Ce-ți mai place să te joci. și fuge la ea repede și o trângește la pământ, el stând deasupra ei în timp ce o privea destul de obosit.
Şi ea era foarte obosită şi respira mai greu. Sărută-mă. îi zice brusc, punându-şi mâinile pe umerii lui ca să încerce să îl tragă mai aproape de ea.
Dede- Admin
Hă? întreba roșcatul surprins de ce a spus ea. Nici nu o cunoștea și să treacă la dinastea...
Argintia îşi dă ochii peste cap şi se ridică de sub el. Am zis să te dai. E de la presiune cumva? şi se preface că nu s-a întâmplat nimic.
Dede- Admin
Poate. și se ridică de acolo. Cred că ne-am antrenat suficient. și deschide ușa ca să iasă de acolo.
Când scapă de presiunea aia enervantă, fata se simte mult mai bine. Merg să fac un duş. îi zice normal şi pleacă cu tot cu geanta în care avea hainele de schimb.
Dede- Admin
Ok. Ne vedem afară. și pleacă și el la dus. Se spală normal și după un sfert de oră termină și ia hainele de schimb și iese afară.
La fel face şi Julietta, dar ea ajunge puţin după el. Ia zi, ce vrei să facem?
Dede- Admin
Habar n-am. Ai tu vreo idee? și se uita la ea normal. Fără să o trateze în mod special, doar ca o colegă.
Page 9 of 100 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 54 ... 100