Kanie Mansion
2 posters
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100
Re: Kanie Mansion
O să fie gălăgie doar dacă se apropie de Eden. În rest, ai văzut că nu se prea ceartă. zice şi Bella din ce observase şi chicoteşte. Într-un final se termină cina, familiile pleacă la casele lor şi se culcă. Dimineaţa următoare, Julietta se trezeşte imediat ce răsare soarele şi iese din casă cu grijă. Merge în grădina din spate şi cheamă micul dragon. Se mai dezmorţise şi voia să vadă ce puteri are.
Dede- Admin
Și cum e la Izaya acasă, merge să o vadă pe argintie în grădină. Te-ai trezit devreme. Cum a fost în călătoria ta?
Sensei! A fost obositor. Mi-a fost greu să găsesc mama dragon, apoi am văzut că mai avea nişte ouă şi le tot păzea.. A trebuit să aştept mult, să-i pregătesc eu singură o pradă ca să plece de lângă ele.. Şi am dat de micuţul ăsta pe care l-am răpit şi cu care a trebuit să mă bat după. Aparent are în el un spirit puternic şi vechi care chiar mi-a vorbit; dar acum pare că nu-şi mai aminteşte, nu ştiu.. Şi după mama lui ne-a găsit iar eu am pierdut cartea cu vrăji în zăpadă din cauza ei, după ce am găsit-o a trebuit să vrăjesc colierul să-l bag în el că nu puteam merge aşa cu el, apoi nu mai aveam energie şi am mai stat o zi acolo. Sunt creaturi de gheaţă foarte ciudate în acel loc care m-au mirosit şi m-au atacat, dar rănile au fost minore. Până la urmă, am reuşit să fac vraja şi cam asta a fost călătoria. Nici nu ştiu cum a trecut mai bine de o lună.. Dar am aşteptat mult după mama dragon să plece de la cuib. Oricum, la câţi pui noi o să nască, o să-i treacă dorul de ăsta. povesteşte fata pe scurt şi mângâie dragonul. El se obişnuise cu ea repede pentru că frigul era elementul ei din naştere şi toţi de genul ăsta au o oarecare legătură.
Dede- Admin
Bine că te-ai distrat. Se pare că nu ai avut probleme.
Și ce îngrijorat era Eden vai. și chicoteste, că știe că il place și să ii mai dea un impuls ceva.
Și ce îngrijorat era Eden vai. și chicoteste, că știe că il place și să ii mai dea un impuls ceva.
Eden? apoi se miră puţin şi stă dreaptă în picioare cu dragonul lângă ea. Nu părea aşa fericit când m-a văzut. Primul lucru de care a zis a fost şcoala...
Dede- Admin
Poate așa e atitudinea lui. Dar în fiecare săptămână mă întreba când te întorci și dacă ești bine. îi spune normal și se apropie de dragon ca să îl mângâie.
Fiind un dragon încă micuţ, ţinut într-un mediu oarecum ''paşnic'' pentru dragoni, el nu e prea violent şi se lasă mângâiat, ba chiar mai ridică capul să se uite după mâna brunetului. Dacă tu zici...Aseară ne închisese Shirley-Sama în cameră şi nici n-a vrut să doarmă cu mine.. continuă să se plângă puţin. De ce să tragă ea de el dacă el nu pare deloc interesat?
Dede- Admin
Poate te-a simțit obosită și a crezut că ai nevoie de spațiu, nu știu. și după retrage mâna. Aparent casa lor e plină de animale magice și ar trebui să facă o grădină zoo..
Mă rog.. Şi înainte zicea că nu-i place că sunt prea vulcanică, acum a spus că îi era dor să se certe cu mine şi că s-a plictisit în lipsa mea. Ce ar trebui să înţeleg din asta? Acum deja cerea sfaturi lui Izaya, că ştia că bruneţii se pricep cel mai bine la subiectele de genul.
Dede- Admin
Probabil că s-a obișnuit cu tine și se simțea bine alături de tine și tine la tine.... Chiar dacă nu recunoaște. și rade puțin.
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100