Kanie Mansion
2 posters
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Măcar de mi-ar arăta puţin, aşa, când suntem singuri... apoi oftează şi se pune în fund, cu dragonul între picioare. El se plictiseşte şi începe să scoată aburi reci pe gură spre fată.
Dede- Admin
Hmm. Încearcă azi să mergi la el seara când se bagă la somn. Să vezi ce reacție are când vi tu la el.. și încearcă să o încurajeze puțin să fie mai ok.
Nu-i convine când aude şi se strâmbă. Tot eu să iniţiez că e el prost...? apoi îşi dă ochii peste cap şi face o mingiucă de gheaţă cu care se joacă cu dragonul. Trebuia să-l antreneze, că are energie care necesită consumată.
Dede- Admin
Asta dacă vrei să vezi ce simte el când sunteți singuri. Poate vă puteți antrena împreună dacă e.. își continuă idea.
Mno, o sa mă gândesc.. si încheie subiectul. Vrei sa te antrenezi cu mine și cu dragonul? Poate așa o sa îmi fie mai ușor sa descopăr ce puteri are. schimba după subiectul.
Dede- Admin
Sigur. As putea să îmi aduc pisica mea Espeon să se bată cu animalul tău ca să fie lupta dreaptă. și își cheamă pisicuța, Espeon il ascultă cu puterea mintii și se teleporteaza la ei.
Și așa se antrenează ei ca sa descopere puterile dragonului și sa îmbunătățească lupta în echipa a lui cu Julietta pana se însereaza. Era ora 18 așa ca se opresc. Luaseră și pauze înainte, plus prânzul la care a stat și le-a povestit și celorlalți din familie ce a făcut în tărâmul acela deci nu s-au antrenat continuu. Julietta baga dragonul în colier, îi mulțumește lui sensei dar și pisicii și pleacă acasă la ea sa facă un dus și sa mănânce. Acum era cam ora 20 și argintia se gândise totuși ca încercarea moarte n-are. Își lasă pe ea doar lenjeria intima din dantela și se teleporteaza la Eden acasă, în camera lui mai exact. Unde ești, fraiere?! zice mai tare. Era întuneric așa ca zisese sa treacă direct la subiect.
Dede- Admin
În pat sunt. Așa nerăbdătoare ești? Puteai să scoți partea cu fraierul totuși. ii răspunde repede din pat și închide telefonul.
Măcar eu arăt ce vreau, fraiere. zice iar pe același ton, special ca sa îl supere, apoi merge spre pat și se pune peste el. îmi arati și tu ce vrei? îl întreabă de data asta mai seducător, ca doar e o pisicuță și nu părea sa fi fost refuzată când a intrat.
Dede- Admin
Iar el o împinge să fie el deasupra. Crezi că te las să domini la mine acasă? și se uită la ea lung. Îi place ce vede și o prinde de san imediat.
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100