Kanie Mansion
2 posters
Page 97 of 100 • 1 ... 50 ... 96, 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Julietta zambeste și se musca de buza. Pana la urma, sensei avea dreptate.. Desigur ca nu o sa mă lași, însă tot ca mine o sa fie. îi răspunde cu tupeu și îi trage repede tricoul. N-o mai făcuse de mult timp, cu mult dinainte sa plece în misiune, așa ca acum se excita mai ușor.
Dede- Admin
Nici el nu mai făcuse de ceva timp de când nu a mai fost cu movalia. Ce tupeu pe tine, lasă că îți închid eu gura.. și o săruta pe buze puternic și începe să preia conducerea.
Fata se zvarcoleste puțin acolo ca era mai emoționată însă se bucura de moment și îi răspunde și ea la sărut. Îl prinde cu brațele și îl pune jos în pat lângă ea.
Dede- Admin
Brunetul ii da sutienul jos și se bucură de sânii ei mari si goi. Își duce limba in gura ei și începe să se joace acolo.
Acum ea se pune sus, cu funduletul pe boxerii lui, normal. Îi răspunde la sărut și îl apasă acolo ca sa îl stimuleze.
Dede- Admin
Și normal că face asta și începe să o înțepe de chiloței. O mușcă de buza și trage de ea.
Fata îi dă repede boxerii jos când vede că s-a ridicat şi acum îl masează pe penis cu chiloţeii ei. La cât a supărat-o aseară refuzând-o, acum merita nişte întărâtare bună.
Dede- Admin
Vrei să mă exciti bine, te-am supărat clar. și chicoteste puțin. Ca sa fie chit ii ia sfârcul drept în gură și îl suge.
Eşti mai rău ca o fată. Tu vrei să fi dorit de altele şi aştepţi să facă ele primul pas.. Normal că m-ai supărat! îi răspunde încruntându-se la el şi se abţine din gemul, că doar trebuia să facă pe dura.
Dede- Admin
La comportament ai, normal că vreau ca tu să faci primul pas. și o înțeapă si el. Ia gata cu vorba. și îi dă chiloțeii jos și intră în ea.
Page 97 of 100 • 1 ... 50 ... 96, 97, 98, 99, 100