Kanie Mansion
2 posters
Page 19 of 100 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Asta știu.. Dar cineva s-a dat drept Julietta și tare îmi e că cineva îi va vrea corpul ca să-i extragă și ultima fărămă de putere. Nu pot lăsa să se întâmple asta. și face puțin pe posesivul.
Hm...Înţeleg. Păi nu ar trebui să mă mire posesivitatea ta acum având în vedere cât de supărat ai fost.. Dacă ai vreodată nevoie de ceva,
poţi discuta cu mine sau Izaya, să nu uiţi. zice apoi lasă paharul jos. Nu părea să aibă vreo intenţie nebună, aşa că n-are de ce să căşune pe el. Ştia că e puternic şi o să-i protejeze corpul Juliettei.
poţi discuta cu mine sau Izaya, să nu uiţi. zice apoi lasă paharul jos. Nu părea să aibă vreo intenţie nebună, aşa că n-are de ce să căşune pe el. Ştia că e puternic şi o să-i protejeze corpul Juliettei.
Dede- Admin
Bine, bine. și o lasă în pace și așteaptă să plece. Că nu crede că a venit să stea prea mult timp. Așa că o lasă în pace. El se gândește mai mult ce să facă în continuare cu viața lui. Dar încă nu știe ce vrea să facă.
Să ai grijă de tine şi să dormi cât trebuie. apoi îi face cu mâna şi se teleportează de acolo acasă, pe hol. Merge să se schimbe şi apoi se bagă la somn cu Izaya, povestindu-i şi lui, normal.
Dede- Admin
Eden simțea că este obosit și el. Asa ca se uita la Julietta și își ia niște pastile de somn ca sa adoarmă, astfel, Eden adoarme imediat în câteva minute.
Pastilele de somn fac visul băiatului unul mai adânc, iar el ajunge astfel să o viseze tocmai pe argintia pe care o proteja acum. Era o încăpere mare, ca o sală de dans, luminoasă şi Eden se afla în mijlocul ei. În acel moment intră pe uşa din spate Julietta într-o rochie lungă, albă. Normal că era doar închipuirea din visul lui, nu realitatea.
Dede- Admin
Probabil Julietta cea de aici este conștiința și dorințele lui cele mai profunde. Eden se mișcă și este conștient că e un vis. Dar nu ii mai pasă. Se bucură că o are pe Julietta măcar în vis și o săruta scurt pe buze. Arăți bine.
Mă surprinde că eşti aşa drăguţ cu mine acum. răspunde şi ea şi îl strânge în braţe cu drag, că amândoi aveau nevoie de asta după cele întâmplate.
Dede- Admin
Eh. Nu am fost rău cu tine tot timpul. Doar că îmi plăcea să ne certăm. și chicoteste puțin. După care o ia de mână spre sala de dans și încep sa danseze un vals.
Sper că ştii că nu sunt reală. Sunt ceea ce îţi trebuia acum ca să te mai aline. îi zice mai încet şi dansează cu el în timp ce muzica răsuna în sală de la un pian la care nu stătea nimeni.
Dede- Admin
Page 19 of 100 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100