Kanie Mansion
2 posters
Page 20 of 100 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da, știu. îi răspunde repede ca să nu trancaneasca prea mult. Știe ca visele nu durează mult și voia sa se bucure de ea măcar aici.
Iar după un timp muzica se opreşte şi la fel face şi Julietta. Trebuie să treci peste, Eden. Nu o să îmi vrea nimeni corpul pentru a-i lua ultima fărâmă de putere. Am văzut, crede-mă. Ascunde-mi corpul şi uită-l. Aşa o să-ţi fie cel mai bine. apoi îi mângâie chipul şi îl priveşte în ochi într-un mod serios.
Dede- Admin
Și ce se întâmplă dacă nu vreau? ii zice serios, fără ton certăreț. Seamănă cu putina obsesie ce face el acum. Poate asa și e, dar nu o mai da înapoi.
Nu poţi rămâne legat de corpul meu îngheţat până mori, dragule. Trebuie să-ţi găseşti un scop, să treci mai departe. continuă şi îşi pune mâinile pe obrajii lui. Al dracu, când era în viaţă nu a ţinut atâta să stea cu ea.
Dede- Admin
E vorba că Eden are regrete și în plus, își asuma toata vina pt moartea ei. De aia are comportamentul acesta. Știu ca ești moarta. Doar ca pentru moment vreau sa știu ca ești întreaga și eventual sa ne vedem doar în vis. Nu pot trece peste asa ușor. Am nevoie de timp....
Argintia nu se putea certa cu el acolo, că după câte certuri au avut până acum, chiar nu i-ar mai fi plăcut să o facă şi acum. Cum ai putea trece peste dacă vrei să ne vedem în vis, Eden? şi lasă mâinile jos, făcând un pas mai în spate de el.
Dede- Admin
Sincer nu știu. După ce s-a întâmplat cu o altă femeie chiar nu vreau să mai ma vad cu altele. Iar eu nu ma reprofilez la alt gen de sex. spune puțin mai răutăcios, dar fără sa o atace pe ea neapărat.
Julietta nu se poate abţine şi începe să chicotească. Păcat. Te-aş fi văzut din cer gol cu un alt băiat în pat. şi după se apropie iar să îl sărute pe frunte. Bine. O să încerc să revin şi o să mai discutăm despre subiectul ăsta. Se pare că nici ea nu era pregătită să renunţe la el, chiar dacă era doar întruchiparea lui (sau poate nu).
Dede- Admin
Ei bine, ne mai vedem. și îi face cu mâna și se trezește. Visul a fost chiar scurt, dar a trecut peste 8 ore de somn și nah. Se știe că visurile apar mai pe la final. Se uită la trupul ei după care îl face iar invizibil și se întinde.
Asa Julietta dispare și totul revine la forma lui inițială, la universul în care Eden e certat cu familia ca nu mai e argintia.
Dede- Admin
Page 20 of 100 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100