Kanie Mansion
2 posters
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Plictisitor. și revine la jocurile lui. Nu-s cel mai deștept, frumos sau bogata persoana din clasă. Așa că nu îți bate capul cu mine.
și se pune să se joace iar aceleași jocuri.
și se pune să se joace iar aceleași jocuri.
Anastasia cade întinsă pe pat, plictisită. Oricum nu te-aş lua de soţ de la vârsta asta, duh..
Dede- Admin
Mă refer că nu trebuie să îți bați capul cu mine. Că sunt mai mulțumit singur. și deja începe iar să se audă împușcăturile.
Mh, dar tu ce îţi doreşti? întreabă curioasă, că aşa e fair-play să răspundă şi el.
Dede- Admin
Să distrug orice nu îmi place. și deja e in febra jocului și normal că e afectat și de asta. Totuși e la vârsta în care învață câte ceva din orice.
Ştii că ce nu îţi place ţie, poate place altora.. Deci de ce ai face asta? şi ridică o sprânceană, uitându-se subtil la el.
Dede- Admin
Mă interesează doar de mine, că nu dau 2 bani pe ce vor alții. continua discursul pe aceeași temă de discuție.
Hmm, şi ce vrei să te faci când creşti? continuă şi ea la fel, că doar tot ce făcea el trebuia să aibă un plan sau un scop.
Dede- Admin
Nu știu. Să manipulez pe toată lumea ca să fac ce vreau eu. și ridică din umeri. Si a luat bătaie runda asta.
Well, aici rozalia nu era foarte impresionata, pentru ca o considera doar o idee preșcolară, însă îngerii, având și puterea de a vedea în viitor, nu erau foarte mulțumiți de răspunsul băiatului. Ei știau ca dacă o mai lasă pe CC sa aibă grija de el, o sa devină un criminal, și dacă nu se ocupa cineva serios, tot acolo o sa ajungă el. Singura lor opțiune este de a o oprii pe cc din a mai avea vreodată grija de el și de a pune alt înger de rang înalt. Mna, mai vedem noi.. O sa te plictisești de asta.
Dede- Admin
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100