Kanie Mansion
2 posters
Page 64 of 100 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eden se trezește , acuma e foarte obosit că nah. A obosit puțin contra lui Black și a dat și o mare parte din energie lui Raven. A înviat Julietta? și se pune în fund și el.
Da. Vă teleportez acasă la tine ca să vă las singuri. Să nu uiţi târgul nostru. apoi le face cu mâna şi ei apar în dormitorul lui Eden. Julietta e încă bulversată. Când a fost închisă, a căzut şi într-un somn, astfel că nu ştia ce s-a întâmplat între timp. Gata, acum nu mai sunt un spirit? întreabă încă confuză.
Dede- Admin
Eden voia să facă ceva frumos acuma. Așa că o sărută pe buze pasional. Ca să simtă singură că e vie. E foarte fericit că a dus fata înapoi la viață și nu îi pasă că acuma trebuie să se bată cu alții pentru ea. Știe că e vie.
Fata e surprinsă şi o trec mulţi fiori. Pe bune? Ai reuşit? zice în timp ce încep să-i dea lacrimile. Mulţumesc.. apoi îl ia în braţe şi îl strânge tare.
Dede- Admin
Ți-am zis că voi reuși. și o ia și el în brațe. O să stai cu mine de acum, fără să ne deranjeze nimeni. Am puterea să te apăr acum. Nu trebuie să te mai bați cu alții iar. și da, acuma nu mai vrea ca ea să se bată iar și să riște să moară iar.
Pe moment, ideea îi se pare perfectă. Acum vrea doar să se bucure de el şi de faptul că trăieşte şi că îl simte cu adevărat. Nici la părinţi nu se mai gândea. Chiar îmi doresc să stau cu tine. O să te fac cel mai fericit bărbat.
Dede- Admin
Iar eu te voi face cea mai fericită femeie. Te iubesc. și o sărută iar pe buze. Ii ea dor de ea până peste cap. Acuma e cel mai fericit om din lume că o are din nou pe Julietta lângă el.
Toate bune şi frumoase ca orice început de relaţie. Cei doi se pun în pat şi stau acolo fericiţi până dimineaţa următoare. Julietta trăsese un somn bine meritat după toate emoţiile şi sentimentele astea în braţele lui Eden.
Dede- Admin
Ei bine, Eden o va lăsa pe Julietta să facă sport ca să aibă grijă de ea. Dar nu o va lăsa de acum să se antreneze pentru a fi eroină iar. E prea periculos. Mai ales că acum au un adversar cu același puteri ca ale lui. Brunetul se trezește și se uită la ea cu drag.
Se trezeşte şi ea şi are în plan multe lucruri, cum ar fi să înceapă să se dezvolte atât fizic cât şi psihic, prin citit, să înveţe să fie o casnică bună dar şi sexy în acelaşi timp. Acum vrea să fie perfectă, dar nu pentru ea, ci pentru Eden. Simte o pace interioară când e cu el şi nu se gândeşte la inamicii lor. Bună dimineaţa.
Dede- Admin
Page 64 of 100 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100