Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 36 of 100 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 36 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Dec 17, 2017 8:32 pm

Da, cu totul. ii spune serios și o privește serios în ochi. Iar ca să facă asta o sărută pe buze. Nu știa el ce este ea, dar nu il sperie.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 17, 2017 8:42 pm

Îi răspunde şi CC şi simte un fior mic de-a lungul corpului. După rupe sărutul şi îi mângâie chipul. Lelouch, eşti sigur că asta vrei? 100%?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 17, 2017 8:44 pm

Da, este o problemă? și se uită la ea într-un fel curios și atent. Nu înțelege de ce ea il tot întreabă dacă chiar ea ia spus că il va ajuta să obțină ce vrea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 17, 2017 8:55 pm

Cu orice risc? Chiar dacă eu o să pierd totul? O să mă laşi să rămân de partea ta? şi deja o dă în chestii deep, pentru că ea era pe cale să încalce o tonă de reguli şi să-şi piardă o tonă de titluri pentru el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 17, 2017 8:59 pm

Ești singura persoană de care sunt interesat. Nu te voi lăsa la greu. îi spune ca persoană pt ca să nu pară că o vrea doar pt sex, logic. Totuși nu înțelege întrebările ei
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 17, 2017 9:17 pm

Well, CC putea vedea îngerul lui păzitor cum era fericit că băiatul îşi găsise o prietenă, însă nici nu bănuia ce urma să se întâmple. Atunci sper să fi responsabil pentru ce o să urmeze. îi zice şi inspiră adânc. Îl sărută franţuzeşte şi în momentul ăla îi transferă lui toată puterea ei de atac şi magia care nu era de apărare sau simplă, ca să-l facă mai puternic. Astfel ea a păstrat doar ce reprezenta bariere, vindecări şi chestii de bază în cazul în care trebuia să se teleporteze ori să facă ceva să apară nah, lucrurile de începători. În acel moment ea e înconjurată de o aură verde şi îşi ia forma de înger, iar Lelouch e înconjurat de o aură mov. Când transferul e complet, rupe sărutul şi se uită la el. Îngerul se panichează tot şi merge să-i anunţe pe restul. O să urmeze un moment greu. Vreau să te concentrezi, căci ţi-am dat ţie toată magia mea de atac. îi zice pe un ton serios. Ştia că o să vină ceilalţi îngeri şi nu pot fugii de ei. Trebuie să-i înfrunte. Dar înainte de asta, după toate cărţile citite, îşi formează pe frunte un sigiliu care să-i protejeze puterile ei şi ale lui, să nu fie luate de îngeri. Iar pentru a funcţiona să-l apere şi pe el, îl taie cu un briceag la încheietura mâinii stângi şi îi bea puţin sânge (vampire moment).
Spoiler:
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 17, 2017 9:21 pm

Ei bine, Lelouch chiar este surprins. Totuși se aștepta cumva ca fata să fie altceva decât o persoană obișnuită. O să iasă cu bătaie, spune-mi pe scurt ce o să se întâmple. și se desparte puțin ca să fie mai atent la ce urmează să ii se explice.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 17, 2017 9:33 pm

Eu, momentan, încă sunt un înger, dar colegii mei urmează să apară şi să îmi ia aripile, rangul şi eventual puterile, însă am pus un sigiliu pe mine care ne va proteja de asta pe amândoi. Ei pot să-mi ia scopul pentru care am fost născută, dar nu şi puterea. Pentru asta, îi lăsăm să-mi ia aripile şi apoi ne batem cu ei. Îţi dai seama că nu o să putem câştiga, dar scopul este să nu fugim, pentru că îngerii sunt mai răi ca diavolii când este vorba de un târg neîncheiat. spune destul de serioasă. Eu şi încă doi îngeri suntem de rangul cel mai înalt. Deci, dacă nu vine însuşi The GOD, şi tu mă ajuţi, nu au cum să ne bată. Cel mai probabil o să fie egalitate. Te-ai născut cu mai multă magie decât îţi dai seama. Poate acum, cu ajutorul magiei mele, o să o poţi trezi şi pe a ta. şi îl sărută pe frunte ca o adevărată apărătoare. După apar şi ceilalţi îngeri, foarte revoltaţi. Eram sigură că o să se îndrăgostească de Pământean, dar să îi dea puterile ei?! Pentru asta o să pierzi tot! strigă una dintre ceilalţi doi îngeri care erau de rangul lui CC.
Spoiler:
Din păcate, nu ai cum. Cartea din care am făcut vraja de protecţie a puterilor este luată de la GOD. şi ridică din umeri mândră. S-a pregătit bine dinainte. O să mai vedem noi asta! şi aşa începe o bătaie ca între nepământeni.
Spoiler:
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 17, 2017 9:39 pm

Și cum îngerii vin spre ei să ii atace, Lelouch se ferește de atacurile normale iar cele mai mari le absoarbe și le trimite mai mari către îngeri. Că a dobândit puterea asta. Nu știe ce poate să facă acum, dar va învăța pe parcurs. Mai bine ați pleca până nu vă fac mâncare de KFC. o arde copilul ușor arogant aici. Dar o face mai mult ca să le întrate.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 17, 2017 9:45 pm

La cât de bătrâni erau ei, nu se lăsau intimidaţi de un băieţel nestăpân pe puterile lui. O prind pe CC şi o aruncă pe jos. Celălalt înger de rang cu ea, Aristotel, îi ia aripile cu o vrajă şi fata ţipă când simte puterea lor plecând.
Spoiler:
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 100 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics