Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 37 of 100 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 37 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Dec 17, 2017 9:48 pm

A înțeles că trebuie să ii se ia aripile. Nu poate oprii asta. Totuși când o lasă fără aripi le atacă de la spate ca să le gonească ca să nu ii facă și altceva. Astfel o ia in brate pe CC și se uită la îngeri.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 17, 2017 9:58 pm

Fata se recuperează rapid cu vindecarea şi continuă bătaia. Într-un parc aşa de frumos are loc o bătaie aşa de urâtă.. Noroc că nu poate fi auzită sau văzută de oameni. Da, acum, automat, era şi Lelouch invizibil. Şi toată treaba ţine până în zori, când toţi au obosit, îngerii mai slăbuţi sunt deja la pământ, în picioare mai menţinându-se cei doi principali plus îngerii de rang cu CC. Cum erau obosiţi, începe discuţia deep Luaţi-mi rangul, luaţi-mi aripile, dar puterile şi destinul lăsaţi-mi-le să mi le decid eu! Ceilalţi doi erau supăraţi pe ea, dar nici nu erau în stare să o oprească. Nu o să o duci bine, o să ne asigurăm noi de asta. O armată mare de eroi are să apară. Perfect. Până atunci noi o să ne întărim puterile. Iar după încă puţină discuţie ca între zei aşa, cei doi decid să plece cu ceilalţi îngeri pentru că au pierdut destul timp. CC cade pe o bancă obosită. Însfârşit nu mai sunt legată de ei...
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 17, 2017 10:01 pm

Am obosit amândoi. Ai putea să îmi spui ce e cu tine și cine ești cu adevărat. Ce te-a făcut să renunti la rai pentru mine? și se uită la verzuie foarte atent
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 17, 2017 10:13 pm

Hai la tine acasă măcar. spune răsuflând şi îi teleportează pe amândoi acolo, în camera lui. Ca să fie mai normal, ia forma pământeană şi ea, că părea prea fandosită ca înger. Deci eu eram unul dintre îngerii cu cel mai înalt rang din Rai. Am fost pusă să-ţi fiu înger păzitor la naştere, ceea ce am şi făcut o perioadă. Problema era că tu mă simţeai când vorbeam sau te atingeam, ceea ce i-a făcut pe ceilalţi colegi ai mei să-şi facă griji. Cartea cu magii pe care ai găsit-o a fost tot un semn de-al meu şi de acolo ei au pus pe altcineva să aibă grijă de tine. De asemenea, fata aia Anastasia era tot o trimisă de a lor. Au încercat să te îndrepte pe drumul preferat de ei, ceea ce mie nu mi-a plăcut. Eu mereu am vrut ca oamenii să-şi urmeze dorinţele interne, indiferent că urmează să fie buni sau răi. Şi pentru că tu ai atâta putere în tine şi mă simţeai, m-ai atras încă de mic copil. Te-am văzut crescând, te-am aşteptat şi acum este momentul tău de a răsării, Lelouch. Eu sunt aici pentru a te sprijinii şi învăţa tot ce vrei şi ştiu şi eu. Rangul de înger nu m-a interesat niciodată atât de mult cât m-a interesat puterea. îi explică după ce se întinde în pat şi îl trage şi pe el lângă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 17, 2017 10:19 pm

Deci acum o să trebuiască să mă lupt și cu îngerii pe lângă oameni, ok. se plânge puțin și se așează lângă ea. Era prea obosit să stea de vorbă, așa că adoarme imediat.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 17, 2017 10:22 pm

Se pare că n-a prea priceput, dar mă rog, e timp să înveţe.. îşi zice în gând şi oftează. Îl ia în braţe şi adoarme şi ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Dec 17, 2017 10:24 pm

Dacă este un muritor care e mort de oboseală e normal că are anumite scăpări și nu înțelege niște lucruri. O pot lăsa pe altă dată. În noaptea asta trebuie să doarmă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Dec 17, 2017 10:30 pm

Adevărat. O să-i mai explice ea. Totuşi e puţin deranjată că nu a înţeles că şi ea îl place, dar oricum de acum încolo o să fie numai cu el, că nu are unde să plece, aşa că o să priceapă el cândva. Cei doi dorm toată seara şi dimineata CC se trezeste prima. Acum trebuia să se obişnuiască cu activităţile tipice de om, aşa că îşi teleportează de la magazin nişte chestii de uz personal şi merge la baie să se spele, să facă un duş, să se aranjeze.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 18, 2017 6:43 am

Eh, e un muritor tânăr și normal că unele chestii nu le înțelege din prima. Acuma că au pauză adorm amândoi și se recuperează după ziua lungă de ieri. Aveau să se cunoască mai bine de acum încolo.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 18, 2017 6:55 am

După ce termina în baie, merge la bucătărie și caută ceva de mâncat. Bineînțeles ca nu știa sa gătească așa ca mai trebuie sa așteptam pentru acest moment.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 37 of 100 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case