Kanie Mansion
2 posters
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Le teleportez acasă, doar nu stau să car zeci de sacoșe. Că doar nu te mulțumești cu 6 nu? și acuma o provoacă iar. Avea de gând să cheltuie mulți bani azi pe mai multe chestii. De vrei ne uităm și la cum să decorăm casa noastră să prindă mai multă viață. și e fericit iar. Dacă tot sunt în țări străine, să ia cât trebuie nu?
Well, argintia e iar surprinsă când aude exprimarea aceea cu casa ''noastră'' deşi e cumpărată doar de el şi acum consumă doar banii lui. Asta o face să se simtă cam naşpa şi se gândea ca ce ar putea lucra şi ea ca să câştige nişte bani, să nu depindă numai de el. Sigur. Ar prinde bine.
şi îl ia de mână, să vadă ce magazine de genul sunt prin mall.
şi îl ia de mână, să vadă ce magazine de genul sunt prin mall.
Dede- Admin
Păi o iubește și s-a hotărât să-i zică numai adevărul, iar dacă poate să lase și de la el.Se uit în general la tot ce ține de mobilier, dar și de decorațiuni și alte haine. Eden se uită la niște haine sportive pentru el, că acuma face și sală și are nevoie de mai multe haine de antrenament. În schimb, în spatele lor e un magazin cu haine mai sexy pentru femei. Așa, ca să se mai uite și Julietta.
Fata şi-a luat ''strictul necesar'' şi nu vrea să-l sece pe Eden de bani pe haine, ci mai bine să le rămână şi de casă. Ea se uită la mobilier şi se gândeşte la ce ar mai lipsi în apartament, apoi face o listă şi i le arată şi brunetului.
Dede- Admin
Acesta se uită atent la ele. Unele ii plac, altele nu. În general ia chestiile necesare pentru casă. Un pat nou, o bibliotecă și niște dulapuri noi în limita bugetului. Ce crezi că ar mai trebui? Niște flori?
Ghivece cu flori, adică? Da. Şi cum termină cu toate alegerile, le teleportează şi pe alea acasă. Cum se plimbă ei prin mall, dau brusc de Bella de braţ cu un bărbat ce părea Sugar Daddy. Ea e mirată când îl vede pe Eden cu o fată după atâta timp, aşa că se scuză la bărbat şi merge repede la brunet. Hei, de cine am dat în Barcelona! şi se opreşte în faţa celor doi. Julietta e impresionată de ce frumoasă s-a făcut Bella. De fapt, era curioasă de aspectul tuturor celorlalţi, că până la urmă au crescut împreună atâta timp...
Dede- Admin
Oh. Ce faci aici? Și tu ai venit pentru cumpărături? o întreba pe brunetă normal. Se vedea pe el cât de fericit e și bine dispus e acum. Ce fraier ai mai dat acum? Încă nu l-ai secat de bani?
Bella are un moment de pokerface când vede ce amabil e Eden şi se uită ciudat la argintie un moment. E un Sugar Daddy cu vilă şi piscină, de asta nu o să-l las să mă aştepte mult. Tu...Cum o duci? întreabă discret despre fată, că nu ştie ce zeitate sau vrăjitoare e de i-a dat starea asta bună.
Dede- Admin
Poate nu mă crezi. Dar ea chiar e Julietta. Urma să venim mai târziu la voi după ce ii cumpăram ei haine si lucruri pentru casă. Dacă nu ai timp ne vedem mai târziu. îi zice binedispus și ii așteaptă reacția.
Julietta era şi ea fericită să o revadă pe fată, aşa că îi zâmbeşte. Bella îşi imaginează de ce are fata un alt corp aşa că nu mai întreabă. Cele două se îmbrăţişează şi după Bella zice Mă bucur că ai reuşit ce ţi-ai dorit. Se vede că e o schimbare bună pentru tine. O fur puţin pe ea să discutăm ca între fete, ok? şi după o trage pe Julietta mai în spate şi o pune să povestească. În urma celor zise, ajunge la concluzia următoare: Draga mea, fără supărare dar Eden pare că mai are puţin şi te încuie în casă când pleacă în misiune.
Nu e ok să fi doar casnică. Tu nu vrei să simţi puterea iar? Iar Julietta aici îi dă dreptate Normal că vreau, doar că nu ştiu... nu vreau să mă cert cu el. Dacă-ţi expui părerea, ar trebui să fie înţelegător. E viaţa ta până la urmă, chiar dacă a fost dată de el. Bella nu vrea să-l supere pe bărbat aşa că pleacă şi le face cu mâna. Argintia se întoarce la brunet mai gânditoare. Am cam obosit de la cumpărăturile astea. Mergem acasă?
Nu e ok să fi doar casnică. Tu nu vrei să simţi puterea iar? Iar Julietta aici îi dă dreptate Normal că vreau, doar că nu ştiu... nu vreau să mă cert cu el. Dacă-ţi expui părerea, ar trebui să fie înţelegător. E viaţa ta până la urmă, chiar dacă a fost dată de el. Bella nu vrea să-l supere pe bărbat aşa că pleacă şi le face cu mâna. Argintia se întoarce la brunet mai gânditoare. Am cam obosit de la cumpărăturile astea. Mergem acasă?
Dede- Admin
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100