Kanie Mansion
2 posters
Page 41 of 100 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 70 ... 100
Re: Kanie Mansion
Părinții lui sunt mai mult cu munca, așa că mult timp casa e goală. Lelouch comandă două pizza că îi era cam lene să gătească de el singur. O să fie o problemă cu părinții când o să ajungă.
Pai nu o sa fac gălăgie, tocmai ca sa nu mă descopere. îi zice și ea ca un musafir ce incerca sa se adapteze.
Dede- Admin
Lelouch știe bine că șmecheria asta cu ascunsul nu va tine mult. Așa că copilul o să le spună că ea e prietena lui și că il va vizita mai des. Asa de fenta. Chit că adevărul e că Lelouch și CC au o relație ceva mai strânsă decât una a unor oameni.
Ei sunt legaţi prin acea vrajă de protecţie a puterilor pusă de CC, prin transferul puterilor ei la el, prin legătura înger păzitor - muritor şi acum şi prin dragostea asta care e abia la început. CC încă nu se îngrijora dacă era vorba să rămână pe drumuri, că el i-a promis că o să aibă grijă de ea, dar şi asta ar fi putut fi o problemă în viitor. Deocamdată se bagă sub pătura patului şi se uită la el în linişte.
Dede- Admin
Toate chestiile astea o să ne ofere belele. În curând o să fim nevoiţi să fugim de la casa ta. Am văzut în viitor, dar nu am vrut să te îngrijorez. zice mai încet şi lasă privirea în jos. Viaţa pe Pământ îi se părea grea pentru că trebuia să-ţi asiguri multe necesităţi, aşa că protejarea băiatului şi creşterea lui erau cam grele pentru ea.
Dede- Admin
Oh, înțeleg. Sincer și eu mă așteptam să plec de aici. Având în vedere că îngerii sunt principalii inamici, nu pot să ii las pe părinții mei să fie ținte pentru ei. și se așează pe pat și o mângâie pe CC.
Îngerii nu ataca ca demonii. Ei au grija de vinovat și atât, nu și de familia lui dacă ea nu e implicata. îi explica calma, ca totuși îngerii sunt suflete bune, nu au nici un scop de a face alți oameni sa sufere pentru unul singur. Se întoarce cu fata la el și se alinta puțin.
Dede- Admin
Pentru ca nu o sa ne putem ascunde de ai tai pentru eternitate și, în plus, dezvoltarea ta cere și ruperea de familie și vechile obiceiuri.cine a reușit în viața când era încă cu mami și tati? zice serioasa și îl sărută pe obraz. În drumul spre victorie trebuie făcute sacrificii.
Dede- Admin
Page 41 of 100 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 70 ... 100