Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 5 of 100 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 5 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon Sep 18, 2017 1:41 am

Ei, era ceva normal. În plus nu fac nimic greșit, doar ies în oraș lol. Brunetul o vede pe Hayley dar nu o bagă în seamă că e atent la trafic.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Sep 18, 2017 9:24 am

Julietta se apuca sa discute cu Eden pe drum despre scoala și așa. Nu voia sa îi zică ca se antrenează cu Jimin și ca a fost la el, pentru ca era mai secretoasa. Hayley însă se gândește sa îi urmărească. Jur ca seara asta nu îi las sa fie împreună!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Sep 18, 2017 12:34 pm

Ei bine pe el nu îl interesa chestiunile asta. Voia doar să se distreze ca un băiat de vârsta lui. Dar cum a primit puterile astea trebuie să își facă și datoria. Nu e obsedat de putere ca argintia și nu vede nici o competiție cu ea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Sep 18, 2017 12:44 pm

Până la urmă ajung la un local şi se pun să mănânce pe terasă. Hayley aşteaptă momentul oportun, deghizată, la localul de peste drum de unde îi putea vedea bine. La un moment dat, Julietta îi zice că merge la baie şi pleacă într-acolo. Se opreşte la o oglindă şi se aranjează puţin. Atunci Hayley se teleportează în spatele ei, vând să-i dea una în cap, dar argintia barează şi îi întoarce încheietura. Ştiam eu că eşti o lipitoare inutilă. Nici un knock down nu ştii să dai. apoi zâmbeşte superior. Movalia se supără şi ochii ei se fac roşii. O bagă într-o transă adâncă, întunecată şi fata cade jos. Inutilă eşti tu că nu poţi bara nişte abilităţi aşa de simple. spune şi se linge pe buze. Se abţine să nu-i facă altceva. Doar o leagă cu o sfoară şi se teleportează de acolo cu ea. Se pare că Hayley nu era aşa umană pe cât spusese. Totuşi, înainte să plece vorbeşte cu o chelneriţă să trimită un bilet lui Eden. În el scria clar : Julietta a ta nu o să se mai întoarcă, însă îţi dau o şansă să te zbaţi pentru ea. Ai pe spatele hârtiei adresa la care să vii. Bella cu Allan erau şi ei la plimbare că se deschiseseră tarabe pe bulevardul principal.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Sep 18, 2017 12:47 pm

Nu se poate să am și eu parte de oameni normali pe lângă mine? se plânge repede brunetul. Lasă banii de consumație și iese din local. Se teleportează la adresa aceea. Am crezut că am terminat-o Hayley. Dă-i drumul Juliettei acum. striga brunetul destul de iritat.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Sep 18, 2017 12:57 pm

Nu o iei ! M-am săturat să o pui pe ea pe primul loc ! Nici măcar nu-ţi apreciază puterea ! strigă Hayley supărată şi ochii ei se fac iar roşii. Clădirea în care se aflau nu era goală, dar cei dinauntru nici nu acţionau. Julietta era pe jumătate trează, dar nu se putea mişca de la legături.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Sep 18, 2017 1:02 pm

Ți-am zis că nu mai e nimic între noi. Așa că de ce te bagi? comentează urât brunetul și își scoate un cuțit. În secunda Eden face opusul tehnicii substituției. Adică? Dacă tehnica substituției te înlocuia pe tine cu un obiect, acuma Eden înlocuiește obiectul cu o persoană, aici e vorba de Julietta. N-am chef să mă bat cu tine. Sayonara. și face o barieră să nu fie atacat și se teleportează cu argintia acasă. Eden a salavat locația lor cu ajutorul telefonului și deja sună eroii să spună ce se petrece.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Sep 18, 2017 1:21 pm

Hayley n-a avut nici timp de reacţie. Dacă nu te poţi bate cu el, eşti degeaba, Hayley! răsună în încăpere un ton puternic şi autoritar. Este timpul să distrugem acest oraş. continuă apoi mai încet şi toţi din clădire dispar, cu tot cu movalie care trebuie să se resemneze. Mesajul lui Eden este primit atât de conducătorii bazei eroilor cât şi de copii. Celia era în camera ei, dezbrăcată complet, cu Klaus peste ea care îi sugea sângele, când aude telefoanele lor bipăind. La naiba.. Nu ştiu dacă am destulă putere. O să mă bazez pe tine. şi mângâie chipul băiatului. Bella îşi scoate telefonul şi parcă-i vine toată energia. Oh, da! Cine are nevoie de prostiile astea de tarabe când există bătaie? O să-l întrec pe Klaus de data asta. Hans şi Aurora erau fiecare la casele lor, că era târziu şi na, nu toţi stau peste noapte unul la celălalt. Fata merge să îşi anunţe părinţii mai întâi şi apoi pleacă să se întâlnească cu ceilalţi. Iar ca să fie o formaţie completă, Bella îl cheamă şi pe Yuuki, că se împrietenise destul de bine cu el. Până la urmă Julietta se dezmeticeşte. Cu ce nebună ai mai fost şi tu.. Acum o să mă vâneze. În 20 de minute toată lumea se strânge în centrul oraşului, la Fântâna Speranţei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Sep 18, 2017 1:29 pm

Stai liniștită. Te conduc eu și nu o să pățești nimic. îi spune Klaus normal și începe să se îmbrace. E timpul să-mi chem pisicile... și le invocă pe toate. Că știa că e treabă serioasă și nah, erau nevoie de toți. Hans deja este în autobuz iar Eden se pregătește cu Julietta. Meh. Eu o credeam o fată normală. Nu o nebună sau ceva. Dar mă rog. și se plânge. Acum toată lumea e în acel loc de întâlnire. Toată lumea, trebuie să stăm uniți ca să îi putem bate cu forța grupului. Nu plecați din grup decât dacă e ceva urgent. și începea Eden să le dea indicații. Totuși mai este un lider și în tabăra cealaltă, Lelouch. Se pare că au sosit copii. Atacați zonele cele mai populate de oameni separat ca să-i împărțim. spuse acesta în timp ce îi urmărea pe copii și ia auzit.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Sep 18, 2017 1:36 pm

Toţi îl ascultă pe Lelouch şi fac cum zice el, astfel că eroii se găsesc brusc înconjuraţi de explozii, lumini şi ţipete ale oamenilor. Ce drăcia naibii? spune Bella fix replica mamei sale, tresărind. Trebuie să evacuăm oamenii, nu putem sta uniţi acum. O să vină practic toţi spre centru şi o să fie şi mai vulnerabili.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 100 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case