Kanie Mansion
2 posters
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
Oh. Mă gândeam că erai conștiința mea... și o atinge acuma mai cu poftă, să o simtă iar. O ia in brațe. Te iubesc și o să te aduc înapoi, promit asta. zice mai emotiv, în mintea lui nu se abține de la nimic.
Julietta se înmoaie toată în braţele lui şi începe să plângă. Şi eu te iubesc mult, Eden.. Simţea că mai avea nevoie de timp cu el până să moară, dar asta e, amândoi au făcut greşeli pentru că nu au ştiut să se preţuiască.
Dede- Admin
Îmi pare rău că am fost așa de neglijent. Te vreau înapoi... și începe să plângă de la emoții și o strânge de palmă în timp ce o privește in ochi.
Ea se uită în jos şi înghite în sec. Şi mie îmi pare rău.. Te-am alungat şi am fost atât de enervantă de atâtea ori.. Eram aşa o copilă smiorcăită.
- Spoiler:
Dede- Admin
Îți jur că te aduc înapoi și nu vom mai repeta greșelile de până acum. și o sărută pe buze foarte apăsat și o ia in brațe dragastos.
Dintr-o dată peisajul din jurul lor se schimbă şi se află acum în noul lui apartament cumpărat după ce s-a certat cu familia, în dormitor. Julietta îl trage în pat şi începe să se alinte în braţele lui. E mult mai comod într-un asemenea context decât în picioare, duh.
Dede- Admin
Vreau să te simt mai mult, chiar dacă suntem doar niște conștiințe.... și începe și el să o atingă mai mult. Că încă e atras de ea.
Julietta nu ştia cât de bine ar fi dacă ar face el sex în vis, că poate acţionează cumva şi în realitate, dar îl lasă să o atingă, că până la urmă ştia că are şi el nevoi.
Dede- Admin
În realitate băiatul e dus de somn, a mai visat că făcea sex și în cel mai rău caz doar se va excita. Dar nimic mai mult. Brunetul o sărută mai cu pasiune și începe să-i dea rochia jos ca să-i simtă pielea mai mult.
Până la urmă face şi ea la fel cu hainele lui şi îşi lipeşte corpul de al lui. Se simţea bine, chiar dacă era doar un vis de o noapte.
Dede- Admin
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100