Kanie Mansion
2 posters
Page 66 of 100 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 83 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata a fost o femeie obișnuită. Dacă ai puteri sunt de la sufletul tău. îi spune normal. Chit că nu ar vrea să aibă puteri.
Probabil o să fiu nevoită să le reactivez. apoi caută în dulapurile lui să se schimbe în ceva de băiat şi să fie mai comodă în casă.
Dede- Admin
Eu ți-aș recomanda să nu. Doar ce ai ajuns pe pământ și nu vreau să te pierd iar din cauza unor chestii inutile. îi zice cu frumosul, poate asa o convinge.
Hă? Dar cu ele mă apăr... Cum să fie inutile? Pe ele le am de când eram mică. zice şi ea ca să se apere, destul de confuză de gândirea lui.
Dede- Admin
Nu o să ai inamici cu care să te bați. Vreau să fi o fată obișnuită acum ca să nu te pierd iar. îi zice serios, ca să știe că nu glumește.
Normal că Julietta nu e de acord cu asta, adică cum să fie ea normală helăău, dar nici nu vrea să se certe cu el din prima zi. Preferă să axeze subiectul astfel pe alt amănunt Cum adică nu o să am duşmani? Ultima oară erau..
Dede- Admin
Ei nu știu cine ești. În plus acuma sunt mult mai puternic ca înainte. Pot să suplimentez lipsa ta. Deci nu îți face griji de asta. și se face mai relaxat.
Bineînţeles că e mai puternic ca mine...Mereu a fost... şi asta chiar o deranjează, pentru că vorbim de Julietta care mereu a vrut să-l întreacă pe Eden dar niciodată nu a putut. Dar dacă mă văd cu tine, nu o să devin o ţintă? Cum o să stai tot timpul cu mine?
Dede- Admin
De putut nu pot sta mereu. Un preț ca să te am iar era să fiu erou cu normă întreagă și să mă antrenez intes pentru așa ceva în armată. Dar de scap de răufăcători o să am mai mult timp liber. și ridică din umeri.
Ea oftează lung şi ia o cămaşă de la el din dulap. Ok. O să vedem cum merg lucrurile. apoi se dezbracă şi se îmbracă în ea. Merg să fac micul dejun.
Dede- Admin
Page 66 of 100 • 1 ... 34 ... 65, 66, 67 ... 83 ... 100