Kanie Mansion
2 posters
Page 65 of 100 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 82 ... 100
Re: Kanie Mansion
Bună dimineața, dragă. Ai dormit bine? îi spune în timp ce o alintă și mângâie. Fizic are fata un avantaj, a hipnotizat fata originală ca în ultimii doi ani să mănânce sănătos și să facă și fitness, ca Julietta să nu creadă cumva că acum e urâtă.
Perfect. Tu? zice şi ea şi îl sărută scurt pe buze. Nici nu a apucat să analizeze cum arată, dar abia aşteaptă.
Dede- Admin
Perfect și eu. și se pune în fund. Ești curioasă de cum arăți acum? și se uită la ea cu drag. Pentru el îl interesează mai mult de comportamentul ei decât de fizic, dar vrea ca și ea să fie mulțumită de tot. Dragonul ei ii la pus în corpul ei să o protejeze în caz de ceva rău. Acum dragonul era mare și dresat bine ca să aibă grijă de ea când se va întoarce.
Cam da. zice şi se ridică în fund. Putea vedea deja că are o greutate moderată, sâni mari şi păr argintiu, dar faţa şi restul nu le ştia.
Dede- Admin
Ai baia la ușa din stânga. Te las pe tine să te surprinzi. și ii lasă cale liberă să se ducă. Să nu strice momentul.
Julietta merge acolo puţin mai greoi, că şi uitase cum e să păşeşti pe pământ după atâta timp. Ajunge acolo şi e şi ea cam surprinsă de înfăţişare. Vai, dar ce fată drăguţă ai găsit. Cum s-a întâmplat? strigă apoi de pe hol la Eden.
Dede- Admin
Mi-a zis Raven să o iau pe fata asta și să am grijă de ea o vreme. Am convins-o să facă sală cât timp fac eu armata. Totuși a trebuit să o sufoc că altfel murea în chinuri degeaba de boală. îi zice normal. Nu ii zice de dragon ca să nu cumva să vrea eroisme iar.
Oh, ce nasol.. apoi se uită la gâtul ei, dar nu vede nici o urmă. Sper să ne ierte, dar dacă oricum ai zis că avea să moară.. şi oftează. Îi plăcea corpul ei nou şi era decisă să aibă grijă de acum încolo. O să trebuiască să-i anunţ şi pe părinţii mei, că mi-e dor de ei. şi se întoarce la Eden. Acum avea să stea numai cu el, dar trebuiau să ştie şi ai ei, trebuia să îşi ia lucruri de acasă şi tot aşa.
Dede- Admin
Normal. Dar mai întâi trebuie să te obișnuiești să mergi iar. Până te obișnuiești să fi iar om. îi zice normal. E de acord să se vadă iar cu părinții și vechii prieteni. Că e iubita lui, nu sclava. În mare parte ii dă voie să facă ce vrea, dar doar să nu se rănească
Mda.. Nici puterile nu ştiu dacă le mai am.. murmură încet. A înţeles de la el că nu mai vrea ca ea să se bată cu alţii, dar asta nu însemna din punctul ei de vedere să nu se antreneze sau să nu-şi folosească puterile.
Dede- Admin
Page 65 of 100 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 82 ... 100