Kanie Mansion
2 posters
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
Armata ma plătit foarte bine. Zi în ce oraș sau țară ai vrea să mergem. și se îmbracă cu ceva mai frumos și o ia de mână.
Barcelona. răspunde pe un ton mai visător şi ia hainele pe care le avea înainte pe ea, că nu putea merge în cămaşa aia. Oricum abia aştepta să se schimbe.
Dede- Admin
Ok. Acuma mă gândesc că este seară pe acolo. Numai bine. Timp de distracție. și se teleportează acolo. Au ajuns într-un mall mai întâi. Ca să-și ia fata suficiente haine de îmbrăcat. N-avea bani cash, ci plătește tot cu cardul. Să-ți luăm ce-ți poftește inimioara, dragă. Meriți.
Julietta e acolo ca un copil într-un parc de distracţii. Îşi alege multe haine, le probează, dar nu vrea să i le arate pe toate lui Eden pentru a-l surprinde mai târziu, ci doar câteva. Cu ultima ţinută rămâne pe ea şi merge să se plimbe în Barcelona:
- Spoiler:
Dede- Admin
Arăți superb. Dar nu cumva nu ești cam expusă ca să zic așa? Nu vreau să atragi dubioși.... și face pe gelosul acuma. Dar tot nu o ceartă, că nu e deloc ok. Doar ce e prima zi de când sunt din nou împreună totuși.
Dezbrăcată? Dar e cald afară... N-ai zis tu că mă aperi, oricum? şi face pe hoaţa zicându-i asta, ca să o lase aşa îmbrăcată.
Dede- Admin
Meh. Nu te pot schimba cu forța. Dar să nu te mire dacă voi face pe gelosul. îi zice adevărul în față aici. Că asta își reproșa înainte.
Atunci alege-mi tu un cardigan, să nu te superi. spune şi lasă plasele jos, căzând la un acord comun cu el, ca să fie şi îmbrăcată cum vrea ea, şi acoperită cum vrea el.
Dede- Admin
Meh. Las-o așa. De frică să nu te pierd nu mai gândac logic. Îmi pare rău. Gardian ti-am pus în spiritul tău dragonul care l-ai luat atunci. L-am dresat eu și acuma în caz de ești în pericol te va proteja el. Nu vreau să îți iau fericirea. Așa că poartă ce vrei. Și-așa în Spania sunt femei mai scurt îmbrăcate oricum. și ii dă plasele înapoi.
Julietta e puţin mirată de faza cu dragonul, dar avea să-i folosească până trezeşte iar puterile sale. Nu era nici supărată pe el dacă îi alegea un cardigan, dar dacă el o lasă acum să meargă aşa, de ce să refuze? Bine, dar nu car eu toate astea singură, helău. şi ia doar două dintre cele şase plase, că el e bărbatul, să fim serioşi. Sau le putem teleporta acasă şi să continuăm plimbarea aici.
Dede- Admin
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100