Kanie Mansion
2 posters
Page 80 of 100 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100
Re: Kanie Mansion
Black când primește lovituri de la Klaus râde puțin. Asta îl face pe vampir să se retragă. Black se ridică în picioare și se șterge de praf. Muritorilor ați crescut toți în ultimul timp. Drept răsplată vă arăt puterea mea. iar acesta își creste energia așa de mult încât norii încep să dea cu tunete. Își va schimba forma. spune Eden care le zice celorlalți să stea mai în spate. Dar spre deosebire de Eden, Black n-are Tenseigan, are Mangekyo Sharingan! La bază Black cu Eden sunt aceeași, doar că fiecare a luat o cale diferită a potențialului. Black imediat activează Susanoo, o armură magică. Băieții sunt surprinși că Black mai are multă putere care a ținut-o ascunsă până acum. Muritorilor vă place culoarea nu? E culoarea zeilor! și inspiră adânc. Da, e Rosé, Perfect Susanoo Rosé.
Dintre toți cel mai afectat e Allan. Puterea care a salvat familia lor de generații e în mâinile răufăcătorilor.
Dintre toți cel mai afectat e Allan. Puterea care a salvat familia lor de generații e în mâinile răufăcătorilor.
- Spoiler:
Şi fetele se sperie şi nu ştiu cum să acţioneze acum. Eden, cum ar trebui să-l batem pe fratele tău geamăn malefic acum?! strigă Bella şi se uită împrejur să nu fie oameni care să ajungă răniţi. Nu o vede pe Julietta, deşi era aproape. Dacă nu are puteri, nici nu îi simte energia.
Dede- Admin
Vă e frică de ăsta? Armura aia e doar de fațadă. strigă Klaus ce fuge spre Black. Însă Black îl dă o lovitură directă cu Susanoo de il aruncă departe. Bine că se poate regenera. Ceva de genul am și eu. Doar că la mine se aplică pe corp și nu tine prea mult că consumă stamina. O să activez abilitatea aia să ne consumăm amândoi energia mai repede. Când îl vedeți că e mai slab profitați de moment. și își activează modul chakra. El se unește cu energia din natură și o folosește cam în același mod ca Susanoo. Doar că energia îl acoperă pe el. Nu în exterior. În armată și-a dezvoltat unele abilități ale ochilor lui și a evoluat. Eden știe că ochii lui Black de sunt ținuți multă vreme îl rănesc și se va folosi de această oportunitate. Zboară deasupra la Susanoo și se descompune pentru a intra înăuntru. Ii acordă lovitură directă lui Black iar Eden mai că era aproape să fie lovit de Susanoo și Amaterasu. Klaus, Allan şi ceilalți băieți atacă în zonele deschise de Allan acum că singurul lor dușman e Black.
- Spoiler:
La fel face şi Bella, în timp ce Aurora face nişte plante din pământ care îl apără pe Eden de loviturile de la Susanoo şi Amaterasu. După aia ard şi se descompun. Lucrul lor în echipă le dă mai multe şanse decât are Black..
Dede- Admin
Se pare că brunetul era piesa lipsă din echipă pentru a avea șanse iar să salveze orașul. Spre fericire pentru ei, țin Susanoo departe de oraș. Ochii lui Black încep să lăcrimeze cu sânge iar Lelouch vede asta din ceruri. Din ceruri apare o rază largă de soare în care este lelouch ce plutește și coboară pe pământ ca un zeu.Ajunge! spune Lelouch ce le blochează atacurile cu o bariera. Black obosește de la luptă și Susanoo se duce. Totuși acesta râde cu poftă.Durerea asta se va transforma în putere, muritorilor! iar Lelouch cu Black se teleportează în baza lor. Știam eu că Lelouch are de a face aici!
Pe chestia asta pariase şi Shirley din prima, de când văzuse amintirile lui Allan. Julietta e norocoasă că nu a fost atacată, dar cum CC ştie tot, şi unde e Lelouch, e şi CC, ca un înger păzitor, o ridică în aer pe Julietta cu telechinezia şi o aduce în faţa copiilor. Vai, dar pe cine avem noi aici? Să fie cumva Julietta Kanie, să nu fie oare Julietta Kanie? întreabă o voce răsunătoare şi CC apare astfel în spatele ei, ţinând-o de gât. Bineînţeles că pusese o barieră în jurul lor că ştia că o să atace Eden.
Dede- Admin
Toanta aia...I-am zis să stea acasă! Dă-i drumul sau vă omor chiar acum. spune Eden foarte serios. Și cum faci asta?L-ați bătut pe Black în echipă. Dar tu singur ai vreo putere care se poate compara cu a noastră? spune și Lelouch ce apare lângă CC. Eden râde foarte larg. Crezi că nu știu asta? Am înțeles că voi aveți nivel de zeități. Așa că am atins și eu acest nivel! spune Eden. O să iubești asta. Tu? La nivelul nostru? Niciodată! Stai cuminte. Asta este forma mea normală. și e normal și brunet. Ăsta este Bykugan, e cu el văd energia. îi spune normal. Ăsta este Tenseigan. Cu ea pot folosi energia din natură și să folosesc elemetele. E o pierdere de timp. Doar ți-ai schimbat părul și cam atât. comentează Lelouch. Iar asta, este ceva ce nu a mai fost niciodată. și Eden se încordează încep să urle și să-și crească energia. Vântul,norii, pământul și tot ce este material începe să tremure în fața puterii sale. Eden era conștient că într-o zi Julietta va fi în pericol iar. Iar din cauza aceasta s-a antrenat din greu în ultimii doi ani ca să fie la nivelul adversarilor lui. Energia lui afectează toată planeta, inclusiv insula bruneților. A reușit cumva să depășească bariera oamenilor? Cumva este posibil? comenta și Izaya vorbind de brunetul cel mic. Ce se întâmplă? Energia lui Eden crește mai mult decât deobicei. Ce crede că face? Dacă nu se oprește acum totul va fi distrus! zice și Allan. Eu cred că glumește.
Știam că este cel mai puternic dar ce e acum îmi întrece limitele posibilității. zice și Klaus mai speriat decât deobicei. Hans e mai realist. Vede cum mașinile deja zboară din cauza puterii lui Eden și îi protejează pe toți cu o barieră de umbre. Indiferent de ce face el,trebuie să avem grijă de noi mai întâi. spune și Hans. Totul se sfâreșește cu o lumină pătrunzitoare ce îi orbește pe toată lumea. Eden ajunge într-o formă comparabilă cu a zeilor. Se aseamănă puțin cu vampirii datorită implicării lor în familie. Acum avea părul lung, ochii roșii, colții mai pronunțați și urechi mai lungi. Sunt gata să vă distrug. ( se potrivește de minune giful cu vorba asta) Frumos spectacol. Mori. iar corpul lui Lelouch și CC explodează instant. O teleportează pe Julietta în brațele lui. Explozia lui CC și Lelouch nu ia afectat cu nimic, că doar sunt nemuritori. Și Eden știa asta, dar voia să-i surprindă. De vă mai atingeți de ea sau de cei apropriați mie vă omor pe bune. le spune celor doi cu o mânie foarte mare. Ar cam trebui să ne retragem până facem un plan, nu CC? îi zice în minte, nu aveau habar de nivelul lui Eden de acum. Așa că cel mai bine ar trebui să se consulte.
Știam că este cel mai puternic dar ce e acum îmi întrece limitele posibilității. zice și Klaus mai speriat decât deobicei. Hans e mai realist. Vede cum mașinile deja zboară din cauza puterii lui Eden și îi protejează pe toți cu o barieră de umbre. Indiferent de ce face el,trebuie să avem grijă de noi mai întâi. spune și Hans. Totul se sfâreșește cu o lumină pătrunzitoare ce îi orbește pe toată lumea. Eden ajunge într-o formă comparabilă cu a zeilor. Se aseamănă puțin cu vampirii datorită implicării lor în familie. Acum avea părul lung, ochii roșii, colții mai pronunțați și urechi mai lungi. Sunt gata să vă distrug. ( se potrivește de minune giful cu vorba asta) Frumos spectacol. Mori. iar corpul lui Lelouch și CC explodează instant. O teleportează pe Julietta în brațele lui. Explozia lui CC și Lelouch nu ia afectat cu nimic, că doar sunt nemuritori. Și Eden știa asta, dar voia să-i surprindă. De vă mai atingeți de ea sau de cei apropriați mie vă omor pe bune. le spune celor doi cu o mânie foarte mare. Ar cam trebui să ne retragem până facem un plan, nu CC? îi zice în minte, nu aveau habar de nivelul lui Eden de acum. Așa că cel mai bine ar trebui să se consulte.
- Spoiler:
Julietta rămâne efectiv fără cuvinte şi îl priveşte pe Eden pentru prima oară ca pe un bărbat. Asta nu am cum să întrec...Nici dacă îngheţ lumea ani de zile şi eu doar mă antrenez... Acum se simţea inferioară şi era geloasă pe el, că el are totul şi ea nimic. CC îşi dă însfârşit seama că toată cicăleala asta cu Julietta moartă, Julietta în pericol, deşi l-au afectat psihic pe brunet, l-au şi determinat să devină puternic mai rapid, lucru care logic că nu trebuia să se întâmple. Mda...Plecăm. îi răspunde lui Lelouch şi dispar amândoi, cu tot cu Black.
Dede- Admin
Eden coboară cu Julietta înapoi pe pământ și observă ce dezastru a făcut. Așa că cel puțin întoarce timpul din zonă ca locurile să revină la normal, fără să-i afecteze pe oameni. N-are încă puterea de a controla viața. Dar spațiul da. Ești ok? și o privește în ochi. Viața ei la făcut pe băiat să se schimbe, să fie conștient de potențialul său și să-l ducă la maxim pentru viața ei. Totuși puterea aduce și responsabilitate mare. Știe că forma asta de acum poate să facă multe nenorociri de nu este atent. Așa că foarte rar o va folosi, doar în situații excepționale.
Fata dă aprobator din cap şi face pe cuminţica. Nu mai avea ce să-i comenteze băiatului. Voia să apeleze la cineva să vadă cum să avanseze repede.
Dede- Admin
Page 80 of 100 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81 ... 90 ... 100