Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 81 of 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 81 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Wed Jan 31, 2018 11:03 pm

Ei, are în familie destule exemple. Așa că n-ar fi greu să caute exemplu. Eden revine la normal. Băi, Eden, noi individual nu putem ajunge la nivelul tău așa de rapid. Ne lași în urmă. și îi dă o palmă în spate. Nu v-ați gândit să fuzionați toți 3 atunci? Toți aveți calități mișto. le spune brunetul sincer. Cum adică? Adică ca toți 3 să aveți un singur corp, dar puterile și abilitățile tuturor. Eu să fuzionez cu gemenii? Asta sună cam gay. Nu mă bag. zice Klaus ceva mai deranjat. Chit că era conștient că altfel nu se putea.Eu doar v-am dat un sfat care mi la zis mie o zeitate. Vechea regină a întunericului Raven mi-a zis de așa ceva. Doar că eu am luat totul personal și am refuzat. Dar am învățat tehnica. Vă arăt mai târziu dacă e. Ce ziceți să ieșim toți la o cafea? Am aranjat eu ca obiectele să fie înapoi ca înainte. Pierderi de vieți nu au fost așa că nu va fi nimic să ne oprească. Gemenii sunt de acord. Tu ce zici, Celia? Vi? o întreba în telepatie. De vine undeva vine doar cu Celia, altfel nu.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 31, 2018 11:08 pm

În regulă. Bănuiesc că o să fie vorba şi despre abilitatea mea, dacă tu o să te ''combini'' cu gemenii. îi răspunde şi îl ia de mână. Julietta iar se simte pe dinafară. Eu mă duc acasă. Ne vedem când termini. îi spune lui Eden şi le face cu mâna şi celorlalţi. Nu a prea avut ocazia să le vorbească, dar acum nici nu avea chef.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 31, 2018 11:12 pm

După toată tevatura asta nu te duci după ea? îl întreabă Allan pe Eden. Nu cred. O știu pe Julietta foarte bine. Probabil se simte acuma inferioară din cauza puterilor mele. Mereu era geloasă pe potențialul meu ca să zic așa. Probabil are nevoie de un timp singură... zice serios. Oricum nu cred că se va mai atinge cineva de voi sau ea o perioadă. și astfel grupul pleacă la mall să se relaxeze acuma că totul a revenit la normal.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 31, 2018 11:19 pm

Cel puţin o perioadă, Julietta nu avea chef de nimic, ci era aşa în depresie. Stătea întinsă în pat degeaba. În acel timp, restul copiilor se aşezaseră la un suc şi aşteptau să vadă ce explică Eden.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 31, 2018 11:23 pm

Din ce-am înțeles de la Raven ca să ating puterile astea fie trebuie să ai un potențial ieșit din comun și să rupi antrenamentele mult timp. Fie să creezi artificial o ființă de acest gen. Regulile sunt simple. Trebuie să purtați bijuteriile potara. Sunt ale zeilor, o pereche de cercei și un colier. Ea va combina cele mai bune calități ale voastre într-un singru trup și astfel toți 3 veți avea o conștință comună ca să zic așa. Dar chestia asta ține un timp, ca oamenii să nu abuzeze la infinit de chestia asta. le explică simplu tuturor.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 31, 2018 11:37 pm

Asta înseamnă că mă mai pot folosi drept armă, nu? întreabă Celia curioasă. Altfel nu ar fi vrut să se bată, că era mai nesigură pe ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 31, 2018 11:39 pm

Practic da. Klaus rămâne în continuare conștient la tot ce se petrece. îi zice normal. Nimeni nu își pierde conștiința. Doar că necesită concentrare și cooperare multă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 31, 2018 11:40 pm

Bella oftează şi se bagă şi ea în seamă Fie. Dar sigur nu o să-i afecteze dacă nu reuşesc? Trebuie să mergem la sigur cu varianta asta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Jan 31, 2018 11:42 pm

Nop. Dacă nu merge pur și simplu nu fuzionează. și ridică din umeri. Dacă e pentru binele orașului, mă bag. se bagă în seamă și Allan.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Jan 31, 2018 11:44 pm

Atunci, dacă sunteţi toţi de acord, o faceţi. spune blondina şi încheie pe un ton indiferent. Aurora se temea puţin pentru Hans, dar accepta orice accepta şi el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 81 of 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case