Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 82 of 100 Previous  1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 82 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Wed Jan 31, 2018 11:57 pm

Dacă vă pun să încercați acum vă băgați? îi întreabă ca să ii provoace. În locul ăsta plin de oameni, nu. Dar în alt loc da. zice și Hans. Hmm. Ok. Și-așa s-a dus sucul. Să mergem. și își lasă banii de consumație și se duc undeva înspre nicăieri. Aveți nivelul puterii egal. Luați astea. și le aruncă bijuteriile. Aceștia iau câte una și le poartă fiecare. Aceștia sunt atrași într-o sferă iar corpurile lor se unesc într-unul singur. Ok. Da, toți trei suntem conștienți aici. și își mișcă trupul puțin. Să ne batem puțin. și Eden ca să il testeze puțin îl atacă normal. Noul luptător are viteza și vederea lui Allan, puterea, energia și regenerarea lui Klaus precum magia neagră și controlul energiei ale lui Hans.

Spoiler:
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Feb 01, 2018 12:03 am

Fetele se uită curioase la el, dar Bella vrea şi ea să-l testeze aşa că aruncă cu multe bile micuţe de foc spre băiat. Apropo,
cum ar trebui să-l numit pe acest ... trup ... care are trei minţi şi suflete combinate în el?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Feb 01, 2018 12:07 am

Hmm. Bine spus. Avem Allan-Hans-Klaus. Kllans? întreba Eden încercând să combine numele lor fără să le pocească. Trupul cel nou prinde toate mingile de foc fără să se rănească. Acuma sunt într-un spațiu aproape vid. Eden ia forma de Tenseigan ca să fie mai serios. Atunci Bella,putem lupta în echipă dacă e. spune Eden. Atunci eu o invoc pe Celia. și face din brunetă o sabie. Totuși forma nouă o schimbă pe fată nițel. Sabia pare din sânge și este acoperită de magie neagră. Oh. Este ceva.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Feb 01, 2018 12:10 am

Aurora nu voia să se bage ca să nu-l rănească pe Hans, dar o să-i vindece pe cei doi dacă e nevoie. Bella acceptă şi fuge cu viteza de vampir, atacând din mai multe părţi deodată.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Feb 01, 2018 12:12 am

Sharinganul lui Allan ii vede mișcările iar reacțiile lui Klaus o opresc. Bună combinație. Iar puterea magiei negre face o barieră contra lui Eden. Acesta ia sabia și o încarcă cu energie. Atât de multă încât face un fulger mare și negru la care Eden cu colega se feresc.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Feb 01, 2018 12:15 am

Aşa se bat ei un timp până începe să se însereze şi nimeni nu pierde sau câştigă. Aurora citea o carte şi, cum se întunecă, nu mai poate face asta, aşa că le propune tuturor să se oprească. Bine, oricum mi-e foame. Mergem să mâncăm ceva? Deja rozaliei Aurora îi se părea că toţi se apropie ca echipă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Feb 01, 2018 12:19 am

Cei 3 băieți revin la normal. Astfel toți se întorc în oraș. E cam târziu și nu aș vrea să o las pe Julietta singură prea mult timp. Am plecat acasă. Ne mai vedem. Iar Eden se teleportează. Timpul petrecut în armată la făcut și pe el să fie un om de echipă mai mult decât era înainte.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Feb 01, 2018 12:25 am

Atunci ceilalţi merg separat la masă. Julietta îşi pierduse tot interesul în a mai fi ''cea mai bună iubită'' pentru că ştia că nu poate fi niciodată ''cea mai bună'' cât timp există Eden. Acum era destul de ipocrită, că o adusese la viaţă şi ea tot nerecunoscătoare era, dar aşa e firea ei, incredibil de geloasă dacă se simte inferioară. În momentul respectiv, era în pat, în nişte pijamale normale, lungi, care-i acopereau tot şi se uita la TV.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Feb 01, 2018 12:28 am

Helău. Ce faci? nu întreba de mâncare că se simțea în casă că nu a fost gătit nimic. Se descalță de încălțăminte și merge după ea în pat.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Feb 01, 2018 12:34 am

Mă gândeam să mă culc. răspunde acum că îl vede. Nu voia să se certe iar cu el şi poate dimineaţa următoare avea să se simtă mai bine. Ştia şi ea că nu e vina lui că s-a născut cu atâta potenţial, dar ea tot nu se putea abţine.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 82 of 100 Previous  1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case