Kanie Mansion
2 posters
Page 91 of 100 • 1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Chiar te grăbești cu pastilele alea? Doar ce te-ai trezit. îi spune normal din bucătărie după ce s-a îmbrăcat. Să nu dea de bănuit.
Cred că ai uitat ce scrie pe prospect şi când scrie că trebuie luate.. comentează şi ea şi dă ochii peste cap. Se îmbracă în ceva, se teleportează la farmacie, cumpără o cutie care scrie că expiră peste un an şi după se întoarce. Na, asta expiră peste un an. îi zice şi ia un pahar de apă din bucătărie pentru pastilă.
Dede- Admin
Eden acuma nu poate să mai facă nimic discret, poate doar asta. Revin. și ii lasă mâncarea ei. S-a scuzat că merge la baie, dar de fapt a teleportat foliile de paracetamol în cutia de anticoncepționale și vice versa. După care se întoarce de parcă nu a făcut nimic greșit și continuă să gătească.
Julietta nu era orice proastă care să nu-şi dea seama de diferenţa dintre paracetamol şi anticoncepţionale, inclusiv la miros. Acum că avea şi puteri şi alte simţuri, şi-a dat seama când cutia din mâna ei s-a schimbat. Dar ca să nu mai aibă probleme Eden cu asta, bagă o pastilă în gură şi bea nişte apă. Pastila rămâne sub limbă în timp ce apa se duce pe gât şi după deschide gura. Mă duc să fac şi un duş până termini tu aici. Probabil cu ăla trebuia să încep prima oară. apoi lasă cana pe blat şi ea pleacă în baie. Scuipă pastila în chiuvetă şi se teleportează să ia anticoncepţionale pe bune acum.
Dede- Admin
Eden simte că ea a plecat din casă, deci planul a eșuat. Îl lasă baltă pentru moment și își vede de treabă ca să nu iasă iar cu scandal.
Şi Julietta ar fi făcut nişte scandal pentru ce încearcă Eden, dar decide să aştepte să vadă dacă se mai întâmplă. Deocamdată face duşul şi se reîntoarce la bucătărie. Mi-e foame. E gata? întreabă pe un ton amabil şi se pune la masă.
Dede- Admin
Da, acuma puneam la masă. și pune farfuriile cu mâncare pentru fiecare. Ce planuri ai pe ziua de azi? o întreba foarte normal. Ca să se uite de incident.
Mă gândeam să merg să mă reînscriu la agenţia de eroi. Bineînţeles, nu ca elevă, ci ca erou cu normă întreagă, ca voi. Vreau să lupt cu voi în misiuni. îi spune în timp ce începe să mănânce şi îl priveşte atent, fiind curioasă de reacţia lui.
Dede- Admin
Poate că energia și puterile tale ți le-ai recuperat. Dar îți lipsește controlul asupra lor, în plus, nici fizic nu te-ai schimbat prea mult. Nivelul eroilor este foarte indicat și se optează pentru scăderea erorilor cât mai mult. Tu doar ce ți-ai recuperat puterile fără a apuca să le folosești la capacitate medie în lumea reală. Crezi că ești calificată direct fără ca măcar să treci niște teste? îi spune de data asta un discurs mult mai formal, dar și adevărat. Și-a format părerea asta cu ajutorul sexului de ieri. A înțeles că nu o poate schimba, dar tot trebuie să-i spună adevărul în față.
Scăderea eroilor având în vedere ce duşmani avem? Nu te cred, mă scuzi. comentează simţindu-se iar atacată discret de el. Îţi dai seama că o să mă testeze când o să mă înscriu.
Dede- Admin
Page 91 of 100 • 1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100