Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 84 of 100 Previous  1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 84 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu Feb 01, 2018 1:14 am

Chiar tu ai spus că nu mai poți avea puteri. După ce ai murit eu cu mama ta am fost în depresie și ne-am dat vina că te-am dus la școala aia.Probabil noi am fi făcut la fel. Nu înțelegi cât de importantă ești pentru noi. și ii zice trist.Omul ăla n-are nici o vină. In caz de vine aici eu o să îi dau voie. Ședere plăcută.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Feb 01, 2018 1:18 am

Bine, Papa, ceartă-te şi tu cu mine! strigă la el şi fuge în cameră. Michelle oftează lung şi se uită la Alexander. Eu una nu aş vrea să mă implic, dar când cineva e supărat pe o chestie, nu îl ajuţi dacă îi impui fix chestia aia...
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Feb 01, 2018 1:22 am

Vrei să moară iar degeaba? Nu mersi.Nici nu vreau să aud că vrea să fie iar super eroină. spune Argintiul destul de ferm.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Feb 01, 2018 1:32 am

Din păcate, nici tu şi nici Eden nu aveţi dreptul să-i conduceţi viaţa. O să decidă singură. răspunde argintia şi ea serioasă, apoi merge să facă masa. Julietta se uita prin camera ei veche, aproape neschimbată. Era mirată că a rămas la fel în timpul ăsta. Tot uitându-se prin rafturi şi dulapuri, dă de o poză din vară de la mare cu Eden, când abia ajunseseră şi se înţelegeau. Atât de multe amintiri...
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Feb 01, 2018 1:39 am

Alexander ii dă parțial dreptate. Dar în opinia lui, fata are nevoie și de disciplină. Trebuie să știe că uneori nu poate avea ce vrea indiferent de circumstanțe. Dar nu se mai bagă. Eden se trezește și ii dă un mesaj să vadă pe unde e ea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Feb 01, 2018 1:43 am

Julietta îi trimite şi lui poza gasită. În background se vedea că era o cameră normală. N-ar fi vrut să-i vorbească, că era supărată, dar tot voia să vadă şi el poza.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Feb 01, 2018 1:46 am

Deci s-a dus la ai ei, huh? spune în gând. Atunci nici el nu mai dă nici un mesaj, ci dă doar o reacție cu o inimioară la poză și cam atât. Pleacă să se antreneze. Chit că ar fi vrut să stea cu el, nu poate să-i schimbe alegerile.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Feb 01, 2018 1:52 am

Fata se pune în pat şi începe să se gândească la ce să facă cu Eden şi puterile ei. Din păcate, nu-i vine pe moment nimic. Trec vreo 5 zile de stat la părinţii ei, până când Julietta se decide să meargă la bruneţi pe insulă, să le ceară sfaturi. Ajunsă acolo, le povesteşte tot şi ce părere are despre puterile lui Eden şi deloc-puterile ei. Deci, aveţi vreun sfat pentru mine?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Feb 01, 2018 1:54 am

Dacă vrei să te faci puternică iar poți intra în biblioteca noastră să te documentezi. Ai acolo tot felul de surse de inspirație. Iar legat de băiat.Dacă nu ți-a greșit cu nimic mai bine ai rămâne cu el. Eu cu soția mea ne-am greșit unul altuia de sute de ori și tot am rămas împreună. și chicotește.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Feb 01, 2018 2:01 am

Să nu uităm când am stat despărţiţi 15 ani din orgoliu, dintr-un nimic. Amândoi eram în depresie şi nu am rezolvat nimic. Apoi, când ne-am împăcat, am aflat că Akame era needucată şi prea rebelă. Chiar dacă fata aia mi-a dat o mie şi una de probleme de cap, băiatul ei a ieşit incredibil de recunoscător şi păsător. Ar fi păcat de voi doi să faceţi aceeaşi GREŞEALĂ ca noi. explică şi Shirley. Alegerea ştia că o să o facă fata mai târziu. Deocamdată îi arată biblioteca şi o lasă acolo. Of, atâta dramă...Oare el ce are de zis despre asta?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 84 of 100 Previous  1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case