Kanie Mansion
2 posters
Page 92 of 100 • 1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mulți copii cu puteri foarte mici erau înscriși înainte și mureau la fiecare luptă. În general se cere maximizarea eficienței ca să nu existe despăgubiri prea mari. Că societatea eroilor lucrează și cu bani iar ultima lor dorință e ca noi să distrugem orașul într-o misiune sau să se omoare mulți membri. Acum ai înțeles? și bea o cană de cafea. Ți-am zis mai mult la ce ai avea nevoie tu să te antrenezi, nu să te duci. Ai nevoie de autocontrol și de un fizic ceva mai călit. În sensul că în caz de primești o lovitură rea să nu mori din prima. și lasă cana jos.
Deci încă mă consideri slabă. Cât timp mai ai de gând să-ţi baţi joc de mine? spune acum chiar supărată şi se ridică de la masă, lovind cu palmele în ea.
Dede- Admin
N-am zis că ești slabă. Doar că ai niște defecte datorită lipsei tale de activitate în domeniu. Ce înțelegi slab de aici? întreba calm în continuare, să îi explice cu frumosul.
Ai spus că dacă primesc o lovitură rea, pot muri din prima. Dar nici măcar nu ştii ce puteri am! continuă pe acelaşi ton. Mereu ai făcut aşa! Bine că eşti tu înnăscut cu ele şi eşti mai presus de toţi, Zeule. iar acum cana lui de cafea începe să tremure încet în mâna lui.
Dede- Admin
Brunetul se ridică și o prinde de încheietură și o strânge foarte tare. Nu m-ai înțeles. Tu din punct de vedere fizic nu te poți bate cu răufăcătorii ce se bat cu forța fizică. Uneori puterile nu funcționează și e nevoie de puterea fizică în aceeași măsură. îi explică în continuare. Dar ca să nu mai mă bați la cap te pot ajuta să revii și în forma fizică, nu doar cea spirituală. și ii dă drumul.
Fata se calmează când o prinde de încheietură şi cana lui nu mai tremură. Mna...ok. răspunde şi îşi dă ochii peste cap. Nu ar fi vrut tocmai el să o ajute, dar ştia şi ea că are probleme cu controlul.
Dede- Admin
Nu o să îi fie chiar un sensei, mai mult ii recomandă niște cărți. Pe lângă cărți trebuie să te apuci și de sală.
Mă așteptam la asta.. apoi se calmează și se pună înapoi pe scaun. După o sa mă lași sa mă înscriu la agenție, da?
Dede- Admin
Tu mereu faci ce îți propui. Dacă nu îți pot sta în cale cu decizia pot măcar să te sprijin. îi zice zâmbitor și se pune să mănânce liniștit
Fata simte acum ca parcă el e mai maleabil. O sa te conving ca sunt destul de puternica încât sa nu îți faci griji pentru mine. își zice în gând și zambeste. Ea aproape terminase de mâncat și după aceea se ridica de la masa sa spele vasele.
Dede- Admin
Page 92 of 100 • 1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100