Kanie Mansion
2 posters
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Şi-a învăţat lecţia Izaya, ha! Oh, înţeleg... Păi atunci să nu mai stăm degeaba. şi îl ia de mână. Atâta timp cât îi cumpăra chestii şi n-o lăsa, ea n-avea treabă dacă pleca el, pentru că nu era ataşată sentimental de el.
Dede- Admin
Așa cei doi se duc la hotel în loc de casa lui. Ca să termine mai repede treaba. Normal că merg la un hotel scump că așa era normal. Mănâncă acolo și fac și sex în cameră. Că doar n-are rost să le detaliem noi scena. În curând trebuie să plec. Mai vrei ceva?
Mnu, nu cred. Ne vedem mâine. şi îi face cu mâna. Ea rămâne în pat, că tot era plătită camera şi arăta bine. Avea să doarmă aici peste noapte.
Dede- Admin
Pierre îi face cu mâna și pleacă la treaba lui, adică înapoi pe insulă ca Izaya. Allan cum e din sânge direct de Izaya și Shirley nu va sta deprimat. Ci va încerca să uite de Bella mergând singur în club să se îmbete în ultimul hal. Dar nimeni nu știe, că nu vrea să fie văzut de prieteni în starea aia. Acum Bella poate să se gândească la ziua asta mai bine acum că e singură nu?
Shirley se bucura de șotronul ei acum și nu mai face nici o criza. În timpul ăsta, Bella, rămasă singura, putea reflecta iar asupra lucrurilor, dar tot nu le înțelege așa ca se decide sa îl sune pe fratele ei. El avea o relație foarte serioasa și de lunga durata, așa ca era curioasa cum a făcut. Hei, ești ocupat?
Dede- Admin
Pentru tine mereu sunt liber. Deci nu sunt ocupat. îi răspunde Klaus la telefon imediat. Când vine vorba de familie,Klaus o pune mereu pe primul loc. Are violența lui Jimin și răutatea ca Serena, dar a moștenit și partea asta de familie de la ei care ține mult la ea.
Am o problema cu Allan. S-A cam mirata ca eram cu Pierre și era răutăcios când auzea ca îmi place. La bătaie, m-a aparat de un atac puternic și mi-a zis ca ce face el nu se măsoară în bani, dar acum mă evita. Mă tot frământă asta... și oftează lung, apoi se uita către tavan.
Dede- Admin
Asta înseamnă că ține foarte mult la tine și că s-a simțit trădat. îi răspunde foarte pe scurt, că știa că sora lui trebuie să fie abordată direct, nu prin teorii sau alte chestii lungi.
Dar cu ce l-am trădat? L-am salvat pe Pierre primul,dar m-am asigurat apoi ca Black e imobilizat ca sa nu îl rănească și m-am întors. Nu puteam sa îi iau pe amândoi deodată... și se bosumfla.
Dede- Admin
Probabil se aștepta ca el să fie primul că vă știți de mai mult timp și probabil asta la deranjat. Nu știu. și are și el puțin momentul lui de blond semi-vopsit .
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100