Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 76 of 100 Previous  1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 76 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Mon Mar 12, 2018 4:35 pm

Da. Îmi place mai mult de ei. Poate și datorita povestii. răspunde și ea în gând, in timp ce în realitate zâmbea. Nu va faceți griji, dragilor. Hai, mergeți acum. și Julietta face o scurta plecăciune și pleacă cu Eden. În casa noastră, în mai puțin de 24 de ore, fetița noastră si-a găsit alesul și un alt cuplu a conceput un copil. Asta e o binecuvântare pentru noi, Jimin.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Mar 12, 2018 4:42 pm

Eden cu Julietta se duc în oraș la un ghid turistic pt vacanța lor. Dar și o rezervare la medic pt sarcina ei. Jimin oftează lung. Probabil că ai dreptate,dar nu îmi place gălăgia. Hmm. Poate o să mai avem o discuție cu ei odată în privat. Vreau să ii cunosc mai bine că sunt interesanți.  
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Mar 12, 2018 6:52 pm

Serena accepta și după pleacă în alta camera. În timpul ăla Julietta se uita pe niște prezentări alte diferitelor țări. Erau multe care îi plăceau, așa ca alegerea era mai grea, mai ales ca nu dispuneau de bani pentru toate călătoriile. Um, mai bine ceva liniștit și nu foarte aglomerat? Acolo sigur nu o sa avem probleme. propune în timp ce ia Iceland-ul și niște orașele micuțe de prin Canada.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Mar 12, 2018 7:23 pm

Eden stă și se uită la toate. Cu cât de frumoase sunt peisajele, cu atât brunetul va trebui să își calce pe orgoliu. Eu mă gândeam să stăm câte o lună într-o țară. și se întinde puțin. Dar nu îmi ajung banii. Va trebuii să apelez la maicămea....Ce o să râdă de mine... și deja are o față de parcă cineva i-ar distruge idealurile. Dar heeei, e viitor tată, iar pentru Julietta nu există orgoliu!
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Mar 12, 2018 7:37 pm

Atunci o sa îi întreb și eu pe ai mei. îi spune și îi pune o mana pe umăr. În interiorul ei și ea voia sa călătorească des, pana nu îi se făcea burta prea mare, dar nu voia sa sune egoista sau sa ceara prea mult de la brunet.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Mar 12, 2018 7:47 pm

Ia că o sun acum cu videocall. Să o vezi și tu. și o sună pe Akame de pe telefon. Akame era acum cu președintele rusiei după o partidă de sex. Era doar în sutien. Akame acuma este o spion internațional și și-a făcut ca sugar daddy și sugar mommy majoritatea președinților și premierilor puternici din lume. Este în continuare blondă și fizic arată mai degrabă că e de vârstă de Eden și Julietta decât de vârsta de 40 de ani. Ce să zicem, fata s-a menținut foarte bine. Eden nu îi era rușine să o vadă dezbrăcată pe mă-sa, că s-a obișnuit de mic că nu este o rușine corpul tău dacă ai grijă de el. Salutare dragule. M-ai prins bine. Rari mă suni de când ai devenit erou. Vrei ceva? și o întreba cu un zâmbet micuț. Etoo... Am readus-o pe Julietta la viață și o să avem un copil. Am plănuit să călătorim prin lume până când ea o să nască. îi zice pe scurt. Akame când aude asta normal că țipă la telefon. O SĂ FIU BUNICCĂĂĂ!!! după care revine la normal. Normal că o să vă dau bani prostuțule. Sau mai bine vă dau un card cu suficienți bani cât să trăiți în lux câțiva ani, cu tot cu copil! și deja își făcea planuri. Akame și Cecilia au fost crescute să primească orice fără mari probleme la Izaya. Akame duce mai departe stilul ăsta. Nu trebuie să îți faci atâtea probleme, mamă.... Banii ăștia îi fac după o misiune,prostuțule. Uneori îmi doresc să nu fi așa modest ca tata. și se plânge. Oh. Se trezește președintele. Nu prea mai am timp de vorbit. O să îți teleportez cardul mai târziu la voi și o să vă vizitez. Bye bye. și le face cu mâna la amândoi și închide apelul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Mar 12, 2018 8:03 pm

Julietta e oarecum surprinsa ca mama lui nu știa despre ea, ca trecuseră câteva luni...Și ca era aproape goala, da. Ăă, mama ta pare drăguță și înțelegătoare. Cu ce se ocupa? întreabă intr-un mod discret.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Mar 12, 2018 8:09 pm

Hmm. Ea este spion internațional. Datorită slujbei ea și-a făcut drept sugar daddy și sugar mommy majoritatea președinților, premierilor și alți oameni puternici ai planetei pentru bani și informații. Se folosește de corpul și șarmul ei ca să se culce cu bărbați și femei pentru a obține ce vrea.Ea seamănă foarte mult cu bunica mea , Shirley. De le pui față în față se ceartă și se fac curve pe fiecare. și chicotește. Eden este foarte deschis când vine vorba de părinții lui. Din cauza asta eu am crescut mai mult singur. Iar din orgoliu nu am vrut să mă folosesc de banii mamei.Totuși, acum este o excepție!
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Mar 12, 2018 8:22 pm

Eh, la atâta deschidere și sinceritate nu se aștepta. Adică se aștepta, dar mai bine era poate fără. Asta e. Pe moment este socata,dar atâta timp cât tine la familie, cine e micuța argintie sa o judece? Ok, deci mama ta este curva internațională. Și tatăl tău cu ce se ocupa?Și nu are nimic împotriva cu ce face ea?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Mar 12, 2018 8:29 pm

Tata este interlop. Deși ei m-au creat și sunt căsătoriți, ei rar se întâlnesc. Tata nu are pe nimeni, dar s-a obișnuit cu un stil de viață periculos. Iar mama s-a obișnuit cu foarte mulți bani de la tatăl ei. Ei se iubesc, dar munca lor îi cam separă. și nici nu zice bine că cardul ajunge în palma lui. Era făcut din aur. Ce îi mai place să se dea mare. și chicotește.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 76 of 100 Previous  1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics