Kanie Mansion
2 posters
Page 42 of 100 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata se uită normal la el şi îl ia de mână. Se ridică şi merg afară. Cecilia închide uşa în urma lor. S-a întâmplat ceva?
Dede- Admin
Akame o ia în brațe din spate și ii pune un inel cu diamant strălucitor. Voiam doar să îți dau un cadou și să observi cât de liniștitor e aici. E atât de mult spațiu atât pentru noi, cât și pentru copii
Ea zâmbeşte şi îl ia de mâini, încrucişându-şi degetele cu ale sale. Mulţumesc pentru cadou. spune şi face o pauză în vorbire. Chiar e frumos aici. Dar casa pe care ne-am apucat s-o construim? O putem lăsa primului dintre mulţii noştri viitori copii care se va căsători. Stăm unde vrei tu.
Dede- Admin
Pentru a nu sta departe de oraș, până ce crește o să stăm în casa pe care o construim. Copilul va avea nevoie de compania celorlalți copii iar de aici ii e mai greu. explică Akame ce o strânge cu afecțiune de mijloc.
Hmm, sună bine. spune şi ea. Că tot am aflat că e băiat... Ce nume îi punem?
Dede- Admin
N-am idee. Caut un nume care să nu fie comun și banal, dar n-am idei. spune Akame ce încă se gândea la un nume.
Damian? Mereu mi s-a părut că sună elegant. spune gândindu-se puţin. Dar dacă îţi vine o idee mai bună, schimbăm. şi întoarce capul să îl privească, apoi îl sărută pe obraz.
Dede- Admin
Altă idee mai bună nu am. Așa că o să facem ca tine. și o pupă și el. Sper să ai o naștere ușoară, ca să nu te de motiveze după...
Singurul motiv care m-ar opri din a-ţi dărui ţie copii, ar fi dacă viaţa mea ar fi în pericol. Cât sunt sănătoasă, nu contează durerea. Am trecut prin şi mai rele. şi se întoarce cu faţa la Akame, sărutând-o lung pe buze de data asta.
Dede- Admin
Acesta îi răspunde la sărut și o îmbrățișează cu drag. Nu credea că va mai avea o stare atât de bine după povestea cu Jr. Iubești să ai copii. și chicotește puțin, după care îi zâmbește cu drag.
Page 42 of 100 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 71 ... 100