Kanie Mansion
2 posters
Page 51 of 100 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 75 ... 100
Re: Kanie Mansion
Astfel cei doi fac sex pana când Eden își da iar drumul și Julietta se lasa peste el, satisfăcută si fericita.
Dede- Admin
Off. Mi-a lipsit foarte mult și partidele noastre de amor. și chicotește relaxat și el după multă vreme.
Mie mi-a lipsit tot. Și sigur și fetiței noastre. răspunde alintandu-se la gatul lui. Nu mi-ai spus, cum a intrat ea în mintea ta? întreabă apoi curioasă.
Dede- Admin
Mi-a spus că ea și-a dorit asta și a ajuns. răspunde Eden relaxat. Nu știe nici el cum a ajuns ea acolo. Dar nu își bate capul.
Argintia zâmbește oarecum mândră. Fetiță noastră se pare ca e chiar puternică. spune încet și după o da în râs. La ce se gândea draga de ea când nu avea somn. Abia aștept sa crească.
Dede- Admin
Sper să aibă prieteni buni la suflet ca ea. Că ea are un suflet blând și nu vreau să se strice. și își laudă și el copila cu un zâmbet blând
O sa îi aibă prieteni pe copiii prietenilor noștri. Deci dacă sunt probleme, știm la cine sa mergem. spune și ea și îl sărută le băiat pe buze, mai mult de drag. Îi plăcea cum făceau planuri împreună.
Dede- Admin
Având în vedere că nu prea au apucat să stea împreună, e de la sine înțeles. Eu mă întreb dacă mai doarme Raven.
Mhh. Du-te tu şi vezi. Eu mai stau aici. spune leneşă ca o pisică. Să se mai ocupe şi el de copil cât stă acasă!
Dede- Admin
Hmm. Bine. iar Eden o lasă pe Julietta în pat singură iar el se îmbracă. Merge în camera copilei și zâmbește cu drag când o vede
Page 51 of 100 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 75 ... 100