Kanie Mansion
2 posters
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata lasă prosopul pe ușa dulapului și se schimba. Nu știa ce vrea el sa facă, așa ca nu prea își bătea capul cu asta. Când mergem acasă? Bănuiesc ca ai treaba in țara asta acum, ca de început? începe ea un subiect. Normal ca rămânea cu el oriunde trebuie sa fie.
Dede- Admin
Drept Conte am niște responsabilități. Drept răsplată am primit un castel aici și pot face ce vreau eu cât timp am titlul ăsta. Mă gândeam să stăm în el o vreme. Îmi iubesc familia, dar poate e timpul să întemeim și noi una, una a noastră. vorbește la modul cel mai sincer Klaus, fără să se gândească.
Bruneta își pieptăna parul în timpul acesta și e ușor surprinsa de vorbele lui. Si-a dat seama ca sunt vorbe sincere, pe un ton pe care nu îl auzeai des la Klaus, așa ca zâmbește. Ar fi o experiență frumoasa pentru Ragnar sa stăm aici o vreme. Mă gândeam ca o sa fim nevoiți sa facem asta, ca o familie. răspunde destul de calm. Totuși, aștepta mai mult, dar nu știa cum sa îi zică.
Dede- Admin
Well, Klaus face eforturi. Nu poate ghicii ce vrea ea și nici nu poate vorbii de căsnicii așa de dimineață. Merg să mănânc. Când termini mă găsești la bucătărie. și se ridică din pat și pleacă.
Celia oftează și se da bătută. Se aranjează și vine și ea la bucătărie ca sa pregătească ceva pentru ea și Ragnar.
Dede- Admin
Ragnar doar ce se trezește și se uită după mama lui. Klaus în schimb e la bucătărie și dacă tot Celia face ceva pt ea și copil, Klaus își face o masă mai consistentă pt el.
Pentru copil face o omleta ca e buna dimineața si pentru ea o salata. Când e gata, îl aude pe băiețel Cum cotrobăie și merge la el. Bună dimineața. îi spune fericita și îl sărută pe frunte.
Dede- Admin
Bună mama! exclama Ragnar fericit ce își pupă mama pe frunte.Bună dimineața. salută și tatăl micuțul copil, dar de la depărtare. Bună papa! Și astfel cele trei persoane mănâncă normal. Klaus se gândea despre faza cu căsătoria, dar momentan nu simte momentul că trebuie să-i ofere atenție copilului.
La sfârșit Celia spală vasele și se șterge pe mâini. Dacă mergem azi la conacul ăla, atunci trebuie sa îl pregătesc pe Ragnar. începe fata subiectul de discuție. Îi plăcea sa fie mai organizata.
Dede- Admin
Well, foarte bine. Eu mă ocup de bagaje iar tu de copil. iar astfel Klaus își face îndatorirea de bărbat în timp ce lasă copilul pe seama mamei.
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100