Kanie Mansion
2 posters
Page 1 of 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100
Kanie Mansion
Raven se eschivează puţin. Măcar o să îmi mai am prietenii şi pe tine. şi se uită la el.
Dede- Admin
Re: Kanie Mansion
Asta îl rănește puțin. Da.. și de aici nu mai are ce să spună că a venit profesoara să facă ora.
Raven face linişte şi se uită la profesoară, însă nu era atentă la ea, în sensul că se gândea numai la altceva. Nu ştia ce o să se întâmple cu copilăria ei fără părinţi şi soră şi îi era urât să stea singură cu Raven-san.
Dede- Admin
Se face pauză și toată lumea iese afară. Hai pe acoperiș. Poate te mai liniștește. ii spune prietenos, că și lui Damian ii părea rău de ce pățește Raven.
Fata încearcă sa fie mai pozitiva cu el, asa ca îl ia de mana și merg acolo. Pe drum, dau de Hope care discuta cu Kaneki, dar nu le aud conversația. Dintre toți, tu ne esti cel mai, apropiat. Te rog sa nu îmi lași sora singura la nevoie cât sunt plecata.
Dede- Admin
Sigur. Cât timp pot să o ajut o voi ajuta. ii spune sincer. Nu o să fie singură oricum.
Hope avea o presimțire proasta legata de Damian, asa ca de asta a apelat la Kaneki. Deocamdată nu zice nimic nimănui despre asta. Acum doar zâmbește și își îmbrățișează prietenul. Mersi. Deja abia aștept sa revin și sa îmi povestiți tot ce ați făcut.
Dede- Admin
Eh. Probabil o să fim duși iar prin iad sau vom suferii de traume. cel mai bun prieten e Kaneki, clar.
Fata chicoteste. Măcar nu sunteți prinși în Iad cinci ani. Ma duc la clasa, ne mai auzim. și cu asta încheie discuția și pleacă. Raven și Damian ajung pe acoperiș și își cauta un loc bun de stat.
Dede- Admin
Kaneki ii face cu mâna și se întoarce la clasa lui. Vrei să facem ceva special azi sau vrei doar să stai cu sora ta? întreabă după ce își desface doza de suc.
Page 1 of 100 • 1, 2, 3 ... 50 ... 100