Kanie Mansion
2 posters
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100
Re: Kanie Mansion
După școală, ei o sa plece și eu o sa trebuiască sa fac bagajele pentru a ma muta. Deci bănuiesc ca mai avem timp doar pana se termina orele. ii răspunde și își lasă leneș capul pe umărul lui.
Dede- Admin
Înțeleg. Atunci in celelalte pauze să stai și cu ea. și o mângâie puțin pe spate, să o mai aline.
Fata da aprobativ din cap și îl asculta. E ok dacă dorm la tine deseară? Prima noapte sigur o sa fie mai grea.
Dede- Admin
O să îi zic mamei mele înainte. Dar cred că te înțelege și te va lăsa să dormi aici. spune pe un ton calm
Raven zâmbește și îl săruta pe obraz. Insiști. apoi se lasă pe spate și se lipește de perete.
Dede- Admin
Nu am părinți răi. Te vor înțelege fără să insist prea mult. Te știu deja. și ii zâmbește.
Movalia simte ca s-a mai relaxat acum. Mersi. ii spune simplu și îl ia de mana, incrucisandu-si degetele cu ale lui.
Dede- Admin
Damian nu mai zice nimic și se relaxează. Simțea că nu mai e nevoie să dea alte detalii.
Pauza se termina și cei doi merg la clasa. În orele următoare, Raven merge sa stea și cu Hope și le zic amândouă celorlalți copii de plecarea care o sa fie.
Dede- Admin
Sunt unii colegi ce le vor părea rău, sunt și alții care nu le pasă. Bakugo le urează baftă. În timp ce lui Ragnar ii pare rău.
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100