Kanie Mansion
2 posters
Page 51 of 100 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 75 ... 100
Re: Kanie Mansion
Raven îi ia pe oameni înauntru şi îi pune în două camere separate, ea cu Hope având o cameră singure. Deci la ora 5 mă văd cu el, neştiind cine sunt şi la ora 9 o să mă văd cu el în calitate de viitoare logodnică. zice uşor amuzată de situaţie. Pentru ora 9 vreau să mă pregăteşti bine. Deocamdată merg aşa. Voi aveţi grijă. Regele nu vrea să cauzăm rele, dar nu ştim nici noi dacă ne putem încrede în cei de aici.Hope dă din cap ascultător. Raven doar se aranjează puţin şi tratează zgârieturile, apoi pleacă să se vadă cu el în grădină.
Dede- Admin
Damian o aștepta acolo pe o bancă, se uita la cer și se gândea la viața lui. Când o vede se ridică și zâmbește. Bună, mă bucur că ai putut venii.
Am rezolvat destul de repede. Aş fi vrut să te anunţ, dar nu ştiam cum să dau de tine. zice şi face pe fata interesată. Acum e important că suntem aici. Arată-mi regatul tău, majestate.
Dede- Admin
Damian o ia de mână și dacă tot sunt aici, încep cu gradina regală. Începem cu gradina. Se spune că fiecare specie de floare rară se află aici. De-a lungul mai multor generații, familia a primit semințe de la cele mai frumoase flori. și ia un trandafir verde a
ce îl dă ei.
ce îl dă ei.
Fata îl miroase, apoi îl pune la ureche. Nu crezi că se potriveşte cu ochii şi cerceii mei verzi? întreabă zâmbind.Ador culoarea asta. Ai nimerit bine. iar drept răsplată, îl sărută blând pe obraz.
Dede- Admin
A fost ceva pe moment. Mă bucur că îți place. și o ia de mână. Mai am chestii să îți arăt... În zonă e o femeie ce face niște plăcinte și prăjituri foarte bune. zice gânditor. Dacă ai poftă bineînțeles.
Orice cu tine. spune şi îşi încrucişează degetele cu ale lui. Voia să îl farmece. Ajung unde zice el şi iau o plăcintă mai mare, pentru amândoi.
Dede- Admin
Ironic că așa vrea și el. Acesta ia o felie și gustă din ea. Cum este locul de unde vii? și începe subiectul ăsta de discuție.
Destul de dur. Este deşert, o zonă seacă, unde nu prea sunt multe lucruri de făcut şi nu e prea dezvoltat. Sunt multe triburi, unde al meu e printre cele mai mari, dar avem mulţi rivali. Acolo trebuie să lupţi pentru supravieţuire, de asta inclusiv femeile ştiu să mânuiască armele. Tata a spus că această căsătorie ar ajuta şi tribul şi m-ar ajuta şi pe mine să-mi găsesc un bărbat potrivit. Până acum, m-au curtat numai băieţaşi care nu ştiau ce vor. îi zice şi cere şi un vin, că nu au apucat să bea încă.
Dede- Admin
Lumea e plină de caractere diferite. și își ia și el niște vin. Îmi place de tine că ești mai experimentată în viață, în același timp îmi pare rău că duci o viață grea. Te-aș lua eu aici dacă nu aveai înțelegerea aceea cu prințul. îi spune zâmbind.
Page 51 of 100 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52 ... 75 ... 100