Kanie Mansion
2 posters
Page 27 of 100 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 63 ... 100
Re: Kanie Mansion
Binișor. E cam imbufnat ca nu i-am acordat destulă atenție azi. Dar mai e timp. Tu ai mâncat? zice in continuare, făcând o conversație normala. Este nimfomana familiei, deci desigur ca nu o sa se ascundă complet de copil, ba chiar vrea ca el sa fie treptat obișnuit cu subiectul asta pentru când o sa aibă nevoie.
Dede- Admin
Am mâncat la Mall cu Raven. Ne-am plimbat puțin pe acolo și ne-am luat fiecare câte ceva. și ridică din umeri. Izaya se îmbracă și el în haine normale și dă să coboare și el
Săraca fata. Sper ca nu a dat în gena noastră depresiva. începe Shirley cu mica ei investigare, sa vadă ce părere are el despre fata. După îl ia în sufragerie și sa așează pe canapea.
Dede- Admin
Îi e dor de prietenul ei, mă lua de braț pentru că la față semnăm. și își ia ceva dulce ca să ronțăie.
Și tu cum ai reacționat? face mama puțin pe mirata.
Dede- Admin
Uhm. Am ascultat problemele ei în general și am încercat să o înveselesc. se gândește puțin Acum cred că e bine.
Ma bucur ca ai reacționat bine. Deci nu te-a deranjat? continua și își ia băiețelul in brate sa îl alinte.
Dede- Admin
Doar întrebam. răspunde și ea și își pupa băiatul pe frunte. Hai ca te-am alintat destul. E timpul pentru antrenamente cu tati. și îl ridica de pe ea.
Dede- Admin
Mai vreau să fiu alintat! și își umflă obrajii drăguț. Izaya era afară și fuma, îl așteaptă pe Kaneki
Page 27 of 100 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 63 ... 100