Kanie Mansion
2 posters
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata se musca de buza și arunca sabia, în semn de predare. Ai câștigat runda asta, ceea ce înseamnă că am câștigat și eu baticul deseară. zice și se întoarce cu fata la el, apoi ii fura repede un sărut și ia iar sabia de jos. Antrenamentul nu s-a încheiat. Acum, în timp ce se băteau, fata vrea ca ei sa aibă și o conversație. Știi... Trebuie sa recunosc ca m-am cam gândit la ce ai zis ca făceai înainte sa fii atacat. Te uitai la bijuterii.. La inele? Vrea sa bata un apropo discret, asta în timp ce îl ataca și bareaza la rândul ei.
Dede- Admin
Mă uitam la inele, coliere și ceasuri, cam ce se află acolo. îi răspunde in timp ce bara loviturile ei cu sabia
Oh.. zice ușor dezamăgită. Ma gândeam ca vrei sa cumperi ceva, special pentru cineva. continua pe aceeași idee și începe sa lovească mai dur, instinctiv.
Dede- Admin
Damian strânge mai tare mânerul sabiei ca să mărească rezidența. Um, special nu, mai mult am plătit o datorie către persoana respectivă. îi răspunde normal și acum împinge el loviturile ca să fie mai in ofensivă.
Fata închide subiectul, că nu ştie cum altcumva să îi zică că trebuie s-o ceară şi pe ea, dar oricum ea nu voia ceva simplu cum a fost la Lolo. Mai continuă să se bată şi să-i spună greşelile încă vreo două ore, după se opresc. Ar fi timpul să ne oprim. zice uşor obosită.
Dede- Admin
Damian simte oboseala mai tare. Da.. În plus îmi e cam foame. și se uită în jos la podea.
Bruneta zâmbeşte şi se apropie de el, luându-i sabia ca să le pună pe amândouă la loc. Şi mie. Dar mai întâi hai să facem baie împreună. spune uşor provocator, ca să petreacă mai mult timp împreună, pentru că asta însemna de asemenea să nu stea cu Lolo. Roşcata în timpul ăsta profitase de faptul că e oficial logodită şi cerea bijuterii şi o cameră privată.
Dede- Admin
Lolo primește ce își dorește. Damian zâmbește : Plăcerea mea, prințesă. și o sărută scurt pe buze.
Cei doi merg înapoi în castel şi intră în baia lui. Raven se dezbracă şi îşi desface părul lung, negru.
Dede- Admin
Damian admiră spectacolul câteva secunde, după care se dezbracă și el de haine și intră la baie. Îi dă drumul apei și ii face semn să intre și ea. Cum e baia prințului, aceasta e una mare și are pe lângă o priveliște către balcon, au parte și de fructe ca să mănânce.
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100