Kanie Mansion
2 posters
Page 73 of 100 • 1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 86 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata asculta și inspira adânc. Înțeleg. Nu vad nimic rău în asta. zice și lasă pisica lângă ea, apoi se pune cu capul pe umărul băiatului și casca.
Dede- Admin
În adolescență ma antrenat tata în arta războiului. Că Regatul are nevoie de un prinț ce poate înlocui regele în orice moment. și o mângâie puțin pe păr.
Mai ai de învățat, dar te pot ajuta și eu dacă vrei. ii spune calm. Asa afla și părerea lui despre antrenamentul de azi.
Dede- Admin
Inamici sunt în orice colț de stradă și cât trăiesc trebuie să învăț tot ce se poate pentru mine și Regatul meu. Iar tu chiar îmi ești de ajutor. spune sincer și o sărută scurt pe buze.
Aww. Fetei ii e drag și îl săruta și ea. ]Ma bucur. Tu ma ajuți sa cunosc Regatul și eu te ajut cu luptele. zice vrând și ea sa devina încetul cu încetul pe placul poporului, ca să ii sporească șansele de a deveni logodnica și regina preferata, deși încă nu era nici una dintre astea...
Dede- Admin
Toate la timpul lor. Tu mă ești interesată de mine sau ești interesată de rangul meu? întreabă serios și relaxat. Era timpul pentru ceva serios.
Bruneta simte schimbarea in tonul lui, dar ea încearcă sa nu facă la fel. Tata m-a trimis sa ma căsătoresc. Normal ca sunt interesata de cel care o sa ma ia. ii răspunde cât mai simplu.
Dede- Admin
Observă că nu vrea să zică mai multe detalii, așa că nu mai continuă. Închide ochii și o ia în brațe.
Noroc ca a renunțat rapid. Dar întrebarea o macină puțin și se ghemuieste in bratele lui însă nu adoarme din prima.
Dede- Admin
Page 73 of 100 • 1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 86 ... 100