Kanie Mansion
2 posters
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ma gândeam sa ii zicem mâine, înainte sa plecam, dar dacă nu te grăbești, facem cum vrei tu. și o ia de mână cu drag.
Dede- Admin
Mă gândesc că săracul e obosit psihic și să îl afectăm și noi ar fi mai urât. și o strânge și Akame de mână.
Atunci rămâne ca tine. și după o săruta scurt pe buze și se întoarce cu fata la frigider sa vadă ce pregătește.
Dede- Admin
Akame când o vede aplecată puțin o apucă de fund. Dar ce mămică harnică ești tu. ii spune de la spate și o mușcă de ureche ușor.
Fetei ii vine sa zâmbească și se întoarce către sora ei. Abia aștept sa ma bucur de tine cum trebuie, dar asta după ce ne mutam, te rog. ii spune mai încet. Nu o sa ramai nerasplatita pentru toată așteptarea asta.
Dede- Admin
Akame oftează și își retrage palmele. Off
Bine dragă. Să ne terminăm treburile și ne distrăm după. și astfel o ajută și ea cu masa, că unde sunt mulți masa crește
Bine dragă. Să ne terminăm treburile și ne distrăm după. și astfel o ajută și ea cu masa, că unde sunt mulți masa crește
Cecilia apreciază răbdarea lui Akame. Pregătesc împreună masa și îl cheamă după și pe băiat. Seara, târziu, Raven ii da mesaj lui Damian ca să îl întrebe cum se simte și ce face.
Dede- Admin
Sunt bine. Mama a hotărât ca eu și mătușa Akame să ne mutăm din oraș. ii răspunde pe scurt.
Raven are un moment de rămâne socata și se uita ca proasta în telefon. După, se teleporteaza instant in camera lui. Cecilia simte energia ei, ca doar nimeni nu ii invadează casa asa ușor, dar o lasă. Cum adică pleci? Pentru cât timp? Și de ce îmi zici asta într-un mesaj, nu fata în fata?! îl întreabă puțin panicata.
Dede- Admin
Asta am aflat și eu recent. Am fost trist toată ziua și nu puteam să vorbesc nimic. se plânge și Damian. Pentru cât timp nu știu. Dar mama vrea să uite de casa și orașul ăsta și să începem o viață nouă.
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100