Kanie Mansion
2 posters
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata cade în fund pe canapea, fata în fata cu el, și începe sa lacrimeze. Nu e corect. Toți cei care îmi sunt dragi pleacă.. începe sa se plângă și șterge repede lacrimile.
Dede- Admin
Îmi pare rău. ii spune sincer și el, nu voia să o întristeze, dar nu are ce face. Și o îmbrățișează ca să o mai calmeze
Ii răspunde și ea la îmbrățișare și încearcă sa se liniștească. Deci de mâine ne despărțim? Acum avea o dilema, ca ii venea sa fie trista dar și furioasa ca pleacă.
Dede- Admin
Cam da. Nu voi avea cum să am o relație de la distanță de acolo. ii răspunde calm după ce se mai liniștește.
Fata nu bănuia ca el știa dinainte de mutare, asa ca nu are de ce sa se supere pe el, ca nu el a decis. Îl săruta blând pe buze și îl privește în ochi. Pot dormi la tine?
Dede- Admin
Da. și o ia de mână și o privește blând. Nu are ce să schimbe, doar trebuie să își accepte destinul, deocamdată.
Cei doi se pregătesc astfel de somn și se pun în pat. Cred ca a aflat ca plecam. spune Cecilia in soapta către Akame când se pregăteau și ele sa se culce.
Dede- Admin
Nici bruneta nu insista pe subiect. Își ia celalalt soț, adică pe Akame, și merg în dormitorul ei, separat de cel în care a murit Levi. Transforma-te in băiat și dormi cu mine. ii spune pe un ton ușor alintat și suav. Avea nevoie de afecțiune.
Dede- Admin
Akame își ia forma de bărbat și o ia pe Cecilia in brațe. O prinde de fund puțin și își pune fața la pieptul ei generos ca un egoist ce e.
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100