Kanie Mansion
2 posters
Page 94 of 100 • 1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu ar trebui sa bei cafea seara. ii zice și după merge încet către ușa, cu mâinile pe burta.
Dede- Admin
Nu are zahăr și e mai mult cu lapte, mă liniștește. îi răspunde in continuare formal.
Fata încheie conversația și merge înapoi în dormitor unde erau Hope și tigrul. Nu zice nimic și se pune în pat lângă argintie care acum dormea cu ea special ca să o apere.
Dede- Admin
Damian întreabă un servitor de Lolo și află ce s-a întâmplat. E supărat dar își dă ochii peste cap și se închide în camera lui.
A făcut bine Cecilia! Pai ce, sa o ia pe aia sa o futa când Raven e însărcinată? Se face dimineața și un servitor vine și ciocane la print la ușa ca să îl cheme pentru stabilirea detaliilor tribului cu părinții lui.
Dede- Admin
Damian își dă ochii peste cap și merge până acolo. Dați-mi actele alea să semnez, n-am chef de discuții. Sunteți voi perfecți și mereu aveți dreptate iar eu mereu greșesc. le spune pe un ton neutru. Regele se uită la el și nu înțelege ce se întâmplă.
Asta e revolta ta legat de faptul ca nu ai mai avut activitate sexuala? îl întreabă serios mama lui și cu tupeu, apoi ii întinde actele.
Dede- Admin
Încă nu sunt perfect pentru voi? încă întreabă neutru,fără să schițeze o emoție. Ia actele și le semnează fără să se uite pe ele.
Bruneta simte ca situația e tensionata și ea e o mama bună. Nici un om nu e perfect, dragule. Însă ai acum o fata care îți poarta copilul. S-a terminat distracția cu alte femei. ii zice blând și îl mângâie pe cap, apoi ia actele.
Dede- Admin
Damian dă ochii peste cap și nu zice nimic. Se ridică în picioare și pleacă să se antreneze cu cavalerii. La exterior nu arată nimic, cred că e supărat tare. comentează și Akame lângă regină.
Page 94 of 100 • 1 ... 48 ... 93, 94, 95 ... 100