Kanie Mansion
2 posters
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100
Re: Kanie Mansion
Argintiul îi pune un inel pe deget, era cu un diamant verde foarte strălucitor. Cu mâna liberă o ia în brațe și cealaltă ii eliberează ochii. Nu e de mâncare, e mult mai mult. Dragă, știu că ți-am provocat destui nervi, dar simt că noi avem o conexiune specială. Vrei să fi soția mea? ii spune calm și blând
Fata deschide ochii și se întoarce imediat catre el. Era ușor emoționată, ca se gândea ca o sa o ceara dupa naștere. Se uita la inel foarte bucuroasa și îl ia și ea în brate, sarutandu-l repede. Da, vreau! zice după, pe un ton hotărât. Și mie îmi pare rău pentru reacțiile urate pe care le-am mai avut. Cred ca au fost doar de teama sa nu te pierd în favoarea altei fete. continua și ea sincer. Acum se simtea speciala pentru el.
Dede- Admin
Damian se simte și el fericit și mai împlinit. E ceva normal să facem greșeli. Dar important e că ne-am ascultat unul pe celălalt. îi spune cu drag.
Raven îl sărută iar. Și cum era un vis, scenele încep sa se deruleze mai rapid, pe sărite. Raven o sa nască o fetiță care seamănă foarte mult cu ea dar are parul alb, o sa aibă parte de o nunta pe masura așteptărilor și o sa își ajute tribul împreună cu Damian. Inclusiv Hope o sa se împrietenească cu un băiat bine făcut, care e cel mai bun din regat la dueluri si, cine știe, în viitor poate se va înfiripa ceva, la fel cum exista probabilitatea ca Raven, la a doua sarcina, sa facă un băiețel. De Lolo nu se mai aude nimic și restul prințeselor doar logodite cu Damian nu mai au atâta importanță. Se termina visul și se face dimineață. Raven se trezește cu o dispoziție foarte bună și se întinde pe burta, ținând perna în brate. Ce frumos a fost.. Ma face sa îmi fie dor de el.
Dede- Admin
Kaneki nu visează nimic, el încă doarme lângă Raven și nu dă semne că se va trezi încă.
I-ar fi scris un mesaj, dar nu știe dacă e bine sa facă asta sau dacă e treaz și el, asa ca doar se ridica din pat și merge la baie sa facă un dus. Azi era ziua cea mare în care trebuia sa se lupte pentru titlul de presedinta a liceului.
Dede- Admin
Damian era mult mai relaxat. Inafară de antrenamentele și misiunile cu Akame, Damian duce o viață normală.
Raven decide totuși sa nu ii dea mesaj, pentru ca nu știa ca și el a visat același lucru și ar fi fost ciudat dacă nu. Își vede de ziua ei, merge la acea lupta și de acolo nu se mai întâmplă nimic interesant. Trec încă câțiva ani. Acum Raven avea 19 ani și era într-o asa zisa relație cu Kaneki. Era de așteptat sa și facă sex, ceea ce s-a întâmplat, ca doar amândoi simțeau nevoia vârstei. În acest timp, fata s-a mai deschis la minte, a învățat sa controleze toate puterile ei, inclusiv ciorile și se integra bine în școală. Era trimisa des de Raven-san în misiuni și avea cele mai multe puncte în clasamentul studenților pentru misiuni îndeplinite corect. Trecând atâția ani, Ceciliei i s-a făcut dor de casa și a apucat-o nostalgia tipică ei.
Dede- Admin
Dacă Kaneki se comportă ca iubitul ce o încurajează și o ajută... Damian datorită anturajului, genelor și a mintii bolnave a lui Joker ce îl încurajează să facă chestii ieșite din comun... Damian este un afemeiat și aici. Doar că e mult mai rău. Este fără suflet și consideră oamenii drept distracție sexuală și carne de tun în luptă. Este mult mai puternic în comparație de când era mic. Părul lui e o combinație între argintiu și brunet datorită energiilor din el. Mai ales că Akame ia dat lui Damian o armă sfântă și una demonică ce le poate invoca doar când e nevoie de ele. Aceste arme sunt prea periculoase de folosit în mulțime datorită energiei lor foarte mari. Deși este crescut acasă exemplar de gemene, acesta e în etapa rebeliunii ca ceilalți băieți de vârsta lui. Doar că Damian nu e un nebun ca Izaya, un exterminator ca Jimin sau o persoană fără suflet ca Klaus, Damian este un mercenar fără milă ce îl interesează doar câștigul și distracția.
Mama lui a hotărât în acest timp să meargă pentru câteva luni înapoi în oraşul lor natal, să vadă cum mai merg lucrurile şi să îl transfere pe Damian la şcoala de eroi ca să vadă cum s-ar descurca în misiuni. Nu a mai lucrat de mult în echipă cu alţii de vârsta lui şi Cecilia considera că şi asta e foarte important, mai ales pentru că îi simţea întunericul din suflet. După ce se termină primul semestru din clasa a 12-a, familia revine în oraş şi în săptămâna intersemestrială pregătesc actele. Şcoala asta a ajuns destul de cunoscută şi acum e o competiţie pe numărul de locuri. Deşi pe mine şi Akame ne ştiu toţi de acolo, tu o să trebuiască să treci nişte probe şi să îţi învingi adversarii care vor să intre de asemenea la şcoala asta pentru a reuşi. Totul o să fie supravegheat de superiori, aşa că să faci o impresie bună luni. îi spune Cecilia ca o mamă încrezătoare şi mândră.
Dede- Admin
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100