Kanie Mansion
2 posters
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ca să nu stăm înghesuiți și plictisiți te voi plimba cu avionul familiei. Așa că dacă vei avea nevoie să te duci într-o țară străină îmi poți cere. și face puțin pe suggar daddy
Un sugar daddy de vârsta ei. Hmm, eşti din ce în ce mai interesant, Damian. spune şi se apleacă spre masă, lăsând cana de cafea goală lângă.
Dede- Admin
Oh, mă bucur că îți place de mine în fiecare zi ce trece. și o mângâie de bărbie. Pot să îți îndeplinesc aproape orice dorință draga mea, doar trebuie să îmi ceri. și o privește în ochi.
Păcat că erau în ultimul an în ultimul semestru, că ar fi fost incredibil de interesant să îl convingă pe Damian să concureze pentru preşedenţie şi să vadă cine e mai bun dintre el şi Raven. Dar oricum subiectul se consuma încet, pentru că a văzut deja că o preferă pe ea. Deocamdată nu îi cere nimic, dar o să profite când o plimbă. Pentru moment, hai să mai prindem şi noi nişte cursuri la liceu. Ştiai că noi, în loc de bac la sfârşitul anului, dăm o probă practică? Inclusiv cu lucru în echipă.. Poate ar prinde bine să-ţi mai faci prieteni acolo.
Dede- Admin
Damian oftează când ii se amintește de liceu. Bine. O să încerc să fiu mai sociabil și să mă înțeleg mai bine cu toții. și cheamă nota ca să plece și ei.
Fata începe să râdă şi se ridică de la masă. E amuzant că te enervează subiectul. şi ies din local şi merg la maşina lui.
Dede- Admin
Da, mă enervează că eu sunt obișnuit să fac treaba în anumit fel și am rezultate, sunt transferat în altă parte în ultimul semestru și dacă nu îmi schimb modul de lucru o să pic chiar dacă eu îmi fac treaba bine. spune neutru și urcă în mașină
Lolo nu mai vrea sa se contrazică cu el asa ca doar ridica din umeri și se pune în mașina. Ai zis ca teoria o știi.. Atunci așează-te sa îți faci prieteni și gândește-te la cineva care te poate ajuta sa înțelegi mai bine lucrul în echipa.
Dede- Admin
Subiectul ăsta durează prea mult. și își aprinde o țigară. Mai bine am asculta niște muzică și să ne relaxăm înainte de cursuri.
Fata se lasă pe spate și aprinde și ea o țigară. Voiam doar sa ajut. Dar ai dreptate, e destul. și da drumul la muzica în mașina.
Dede- Admin
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100