Kanie Mansion
2 posters
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Un film și sex. ii zice zâmbind ușor pervers cu o atitudine normală. Nici nu ai crede că a doborât un monstru și că era să omoare pe cineva.
Oh, suna bine. zice și își aprinde o țigară pana ajung la destinație.
Dede- Admin
Astfel ajung în fața apartamentului lui și intră înăuntru. O conduce în sufragerie și se pune pe canapea. Vrei ceva pisoiaș? și o alintă puțin.
Fata se întinde și zâmbește. Am mâncat, dar un fresh nu ar strica. Ai fructe?
Dede- Admin
Am în frigider. Sunt destul de multe pentru două porții. spune zâmbind și el. Fuck, trebuie să ascund hainele pline de sânge din baie până nu vede Lolo și să se strice iar totul.
Norocul lui ca Lolo vrea sa se odihnească acum, în momentul dintre sala și sex. Și ai nevoie de ajutor?
Dede- Admin
Da, sunt puțin obosit că am avut o treabă după școală și să nu mă tai din neatenție. o spune chicotind. Așa măcar o ține departe de baie.
O dar vai. Ce treaba? întreabă și se ridica de pe canapea, apoi îl ia de brat și merg la bucătărie.
Dede- Admin
Nimic special. Un demon a apărut inafara orașului și a trebuit să îl opresc să intre în oraș. ii zice un adevăr mascat. Ajung în bucătărie. Până găsesc mixerul să pregătești paharele și fructele.
Fata merge la frigider și scoate câte fructe considera, apoi ia doua pahare și le pune pe blat.
Dede- Admin
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100