Kanie Mansion
2 posters
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
Raven oftează. Dacă asta ii inspira, înseamnă că de asta nu o ia el în serios când ea e revoltata! O sa îmi dau silința sa nu mai fie adorabila! zice serioasa și începe sa manance.
Dede- Admin
Argintiul ar fii zis că felul în care a zis e adorabil, daaar nu vrea dispute. Astfel încât își vede de masă și nu mai zice nimic. Vrei să vedem piramidele și muzeele de aici? o întreba frumos după masă.
Odată ce termina de mâncat, termina și de băut freshul. Piramidele m-ar interesa mai mult. Ar fi frumos sa ne strecuram într-una periculoasa, care nu e pentru turiști. zice ea ca o idee mai incitanta.
Dede- Admin
Probabil ar avea câteva și ceva blesteme. Nu e nimic nou. exprimă aceste afirmații pe un ton stiutor, să crească interesul.
Ca informaţie, nu e nou. Ştiam şi eu asta. Dar ai fost în vreo piramidă de genul? îl întreabă şi se ridică de la masă, după ce lasă banii de plată.
Dede- Admin
Lasă și el banii pt consumația lui și o ia de mână pe movalie. Da, am avut o misiune într-o piramidă. Dar a fost într-o piramidă aztecă.
Pai hai sa încercăm și aici. Nu ți-e frica, nu? zice și chicoteste. Îl tine și ea de mana, doar ca în mod normal, nu cu degetele încrucișate! E un detaliu important ăsta!
Dede- Admin
O ține mai mult ca să nu se piardă. Nu am vreo problemă cu asta. Dar să mergem când nu e așa de multă lumină totuși.
Hmm. Bine. Lăsăm asta pe noapte. Acum hai la ce se poate vizita de turiști. Și cu ocazia asta îmi poți face câteva poze. și trece repede peste incident și se uita împrejur la ce pot vizita.
Dede- Admin
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100