Kanie Mansion
2 posters
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100
Re: Kanie Mansion
Avem o cameră comună. Dar camera și patul sunt mari pt mai multe persoane dacă vrei spațiu personal. și ridică din umeri.
Eee, e și bine și rău asta. Cei doi iau bagajele din avion și vin în camera. Frumoasa camera. Îmi fac un dus și ma culc direct, cred. și scoate pijamaua din geanta.
Dede- Admin
E o soluție de compromis. Bine. Eu mă uit pe telefon la ultimul episod din Game of thrones că n-am avut când. Îmi pun și câștile să nu te deranjeze. și își scoate și el hainele de schimb din geantă împreună cu câștile și telefonul lui. Le-a pus pe fetele alea pe mute ca să nu îi trimită mesaje cât timp e aici.
Raven umple cada de apa, își pune sare de detoxifiere, pune spumant de baie, da drumul la muzica pe telefon... Toată atmosfera, ce sa mai. Se pune în cada și după vreo 10 minute, face cum face ca adoarme in cada.
Dede- Admin
Argintiul după câteva minute vede că iese apă de sub ușa de la baie. Se ridică din pat și intră la baie. Vede că movalia e adormită și o ridică de acolo. De voiai cameră separată trebuia să îmi spui. spune încet. O scoate de acolo cu tot cu telefonul ei, o învelește în prosop și o duce în pat unde îi pune plapuma și o lasă singură acolo. El iese din cameră și merge pe acoperiș la avion. Nu pleacă, ci își pune vehiculul in modul de somn. Îi apare un pat și la el. Se uită la serial după adoarme și el.
A fost o adormire spontana, nu intenționată. Căldura și atmosfera au molesit-o pe fata și a adormit fără sa vrea. Era oricum o ora târzie și era normal sa fie obosita. Se trezește dimineață înfășurată și in prosop și in plapumă, dar neimbracata și e confuză. Ce am făcut aseară? Am adormit imediat după dus sau m-am futut cu Damian și am adormit direct? își zice roșind. Vede ca băiatul nu e în cameră și e confuză. Se ridica măcar sa se îmbrace.
Dede- Admin
Damian era pe balconul camerei lor și fuma. S-a trezit mai devreme și admira priveliștea Egiptului de acolo. Credea că Raven era foarte supărată pe el de a adormit în felul ăla ieri și se simțea nașpa.
După ce se îmbracă, îl vede și pe Damian. Bine ca era cu spatele, dar tot era nesigura fata de ce a pățit, asa ca merge și ea pe balcon, într-o pereche de pantaloni scurți, un maiou și un halat subțire lung. Avea o țigară in mână de asemenea. Neața. Îmi împrumuți bricheta? zice inocent.
Dede- Admin
Băiatul se uită în buzunare și o găsește. Poftim. și îi o întinde ca să o ia. O lasă în pace crezând că e cum credea el. Te-ai odihnit?
Am dormit foarte adânc. Nici nu îmi amintesc cand s-a întâmplat. Ce am făcut aseară? întreabă după ce trage din țigara aprinsa și înapoiază bricheta.
Dede- Admin
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100