Kanie Mansion
2 posters
Page 15 of 100 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 57 ... 100
Re: Kanie Mansion
Atunci să plecăm. și o ia în brațe să nu se mai sperie de creaturi și când să iasă.... Se deschide o trapă ce ii duce la subsol după care se închide. Rahat.
Na, gata cu frica. Raven începe să înjure! Uite, asta e pedeapsa universului că sunt eu proastă! Camera aia de la hotel e cea mai frumoasă cameră pe care am văzut-o până acum, dar nuuuu, mie mi-a trebuit praf, gândaci, morţi, blesteme. În loc să fac eu o baie în jacuzzi, stau să râdă o piramidă amărâtă de mine! Ar fi distrus locul, dar îi era frică că îşi consumă puterile şi încă nu e sigură ce păţeşte. Se ridică şi se scutură iar, oftând lung. Aici murim. E un fel de revoltă plină de negativism.
Dede- Admin
Calmează-te femeie. spune și el ca reacție la negativismul ei. O să ieșim de aici. Am mai făcut-o. și face câțiva pași și aprinde iar torța. Vede mai multe porți. În loc să ne plângem hai să ieșim calmi de aici.
Cred că am aflat blestemele celor doi: Raven îşi pierde puterile şi Damian e obligat să o aibe pe cap când are gura mare. Fata vine după el şi se uită şi ea la uşi. Le apăsăm pe toate şi ce o fi, o fi. zice simplu, pe un ton normal de data asta.
Dede- Admin
Damian se uită la ele mai întâi să vadă ce zic fiecare. E ca o ghicitoare. Aici zice că putem alege odată. După pa. și învârte ochii peste cap. Argintiul nostru astfel o ține de mână pe movalie să nu fugă undeva și alege ușa din dreapta. Iar dintr-o dată se deschide o altă treaptă ce ii ducea spre lavă de vulcan. O prinde în brațul lui stâng și se prinde de o stâncă când erau în cădere. De te agiți acum chiar o să murim.
Raven cască ochii şi îşi pune o mână la gură ca să nu ţipe, apoi închide ochii. Cu cealaltă mână, îl ţine şi ea bine în braţe. L-ar fi ajutat să se ridice, dar ar fi presupus să îşi întoarcă corpul şi nu putea în postura asta. Se muşcă de buză şi deschide iar ochii, dar nu ştie ce să facă.
Dede- Admin
Damian își încordează brațul și se propulsează cu movalia în aer. După când vede că el are puteri dar nu se pot teleporta, întoarce timpul în spate până când ajung înapoi în fața piramidei afară. Aparent dacă n-am găsit cale de ieșire, am întors timpul de unde am început. și răsuflă ușurat.
Fata se vede afară şi îşi face o cruce, apoi îl pupă pe Damian pe obraz. Deşteptul meu! Doamne ajută. Sper că s-a dus şi blestemul. Să mă iei la bătaie dacă mai vin cu idei nebune de genul! zice serios şi se pune în fund să îşi tragă sufletul.
Dede- Admin
Uuu, bătaie, frumos. Îmi place cum gândești. și se gândește argintiul nostru mai mult la sadomaso decât la bătaie în sine. Da și normal. Totuși se pune și el in fund după toată agitația asta lângă movalie.
Fata face o faţă serioasă brusc şi se uită cu coada ochiului la el, urât, apoi aruncă repede cu un pumn de praf în el. Mie nu cred că îmi place cum gândeşti acum. şi după râde puţin.
Dede- Admin
Page 15 of 100 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 57 ... 100