Kanie Mansion
2 posters
Page 14 of 100 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100
Re: Kanie Mansion
De e ceva avem destule vrăjitoare care să ne scape de blesteme. și are curajul ăla de băiat care nu se lasă cu una cu două. Astfel deschide încă o poartă și din ea ies mulți lilieci.
Raven scoate un ţipăt scurt şi se uită la ei. Se simţea şi ea penibil că e prea fricoasă şi înghite în sec, încercând să se mai abţină de la apucăturile astea atipice. Na... Acum chiar că suntem blestemaţi. Hai să intrăm. şi oftează.
Dede- Admin
Cumva ești o pisică speriată? și glumește ca să o mai relaxeze. Totuși merg înăuntru și cu cât avansează cu atât se văd mormintele animalelor de acolo și se aud zgomote stranii.
Raven se ţine bine de el. De eram pisică, cel mai probabil nu mă aflam aici şi eram alintată zilnic. Era mai bine. se plânge uşor, cu o mică propunere indirectă, şi se uită cu mare atenţie la morminte, să nu se deschidă vreunu fără să sesizeze.
Dede- Admin
Te alint când ieșim de aici. și face pe drăguțul acum să o mai alime puțin. Și cât timp ei se plimbă acolo, torța lor arde pânzele de păianjen de sus și mai trezește niște animale, niște păianjeni ce trăiau acolo. Ei sunt mici, dar foarte mulți și sunt atrași de căldură. Shit. Sper că nu îți e frică de păianjeni.
Raven cască ochii când vede gândacii şi păianjenii şi face o pelerină de umbră deasupra lor. Cine ştie cât de veninoşi sau murdari sunt.. Şi ce boli poartă.. Mai bine să fim siguri. zice repede şi măreşte pasul, ca să scape de locul respectiv.
Dede- Admin
Și cum au deranjat locul, locul începe să se clatine. Astfel din pământ, cei doi sunt prinși de niște mâini din oase. Ăsta e un semn rău. Damian ii lovește și ii rupe, dar tot apar.
Raven ţipă iar şi începe să lovească cu foc împrejur. Bariera de umbră dispare şi rupe şi ea mâinile din pământ. Trebuie să fugim de aici. zice repede şi îl ia pe argintiu de braţ ca să fugă în faţă.
Dede- Admin
Locul se mișcă în stânga și în dreapta iar la final tot în același loc au ajuns. Cred că ne-am rătăcit. și se uită în stânga și în drepta și vede același lucru. Poate trebuie să citim mai mult semnele de aici.
Eşti cu capul?! zice tare şi se uită spre capătul celălalt al tunelului, unde teoretic era ieşirea. Dacă ne pierdem şi nu mai ştim cum să ieşim? Bariera mea de umbră a dispărut brusc, nu că am făcut-o eu să dispară! Dacă suntem blestemaţi să ni se slăbească puterile înauntru şi nu ne putem teleporta afară?! Asta e cea mai sigură cale de scăpare! şi arată cu mâna în partea aceea. I-a trebuit ei piramidă repede.
Dede- Admin
Page 14 of 100 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100